Minun alueeni
Apu
JussiP
CONTRIBUTOR ***

Nova ja Autoinvoice: laskun sähköpostilinkin muistutusviestin peruminen

tekijä JussiP

Moi!

Lähetimme kuluttaja-asiakkaalle laskun Autoinvoicella ja asiakkaan tiedoista löytyi s-postiosoite, joten sitä kautta lähti asiakkaalle viesti, jossa on laskuun viittaava linkki. Asiakas poikkesikin sen jälkeen myymälässämme ja halusi maksaa laskun suoraan kassaan. Otimme rahat mielellämme vastaan ja ko. lasku tuli kirjatuksi tilaan "suoritettu".

Asiakas ei ole siis koskaan klikannut hänelle tulleesta s-postiviestistä laskuun johtavaa linkkiä. Niinpä hänelle nyt tulee säännöllisin väliajoin muistutusviestejä aiheesta... Asiakkaan saavutettua tästä syystä kiihtyneen mielentilan (kun häntä mielestään karhutaan jo maksetusta laskusta) sellainen antamamme ohjaus, että "käypä kerran klikkaamassa sitä laskulinkkiä" ei tuottanut toivottua tulosta 😞

Lakkaako Autoinvoice noita muistuksia lähettämästä, kun jokin määräaika on saavutettu? Onko jotain konstia, jolla me lähetyspäästä saisimme asiaa hallittua?

 

terv. nimim. "somemyrskyä odotellessa"

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei JussiP,

 

Kiitos viestistäsi.

 

Suosittelisin muuttamaan Nova Laskutus-ohjelmassa AutoInvoice näkymän kautta Sähköposti-asetuksia ettei muistutusviestejä välttämättä lähtisi jatkossa jos ne aiheuttavat asiakkaillanne mielipahaa. Viestejä lähtee niin kauan kunnes alkuperäisestä laskusta on klikattu 'hyväksy', mutta jos sähköpostiviesti on jo poistettu niin voitte avata meille asiasta selvityspyynnön sovellustuki@visma.com osoitteeseen niin, että kerrotte laskun tiedot jotta voimme pyytää Maventan tukea poistamaan laskulta lähtevät muistutusviestit.

 

Huomautus 2020-06-12 084317.jpg

 

-Olli, Visma Sovellustuki

JussiP
CONTRIBUTOR ***

tekijä JussiP

Koetin jo sellaistakin konstia, että valitsin Autoinvoicesta kohdan "lähetä lasku uudelleen samoilla tai korjatuilla tiedoilla" ja korjasin s-postiosoitteeksi firman s-postin...  Ja kun sinne tuli ilmoitus laskusta, klikkasin linkkiä - mahtoikohan auttaa...

 

 

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei JussiP,

 

Tarkistin vielä asiaa, niin silläkin tavalla saatte nuo muistutukset loppumaan, että otatte tuon option 'lähetä muistutus näkemättömistä sähköpostilaskuista' kokonaan pois niin uusia muistutuksia ei lähde asiakkaillenne.

 

Muistutuksia lähtee ainoastaan laskujen saajille jos käytössä on tuo hyväksy/hylkää-valinta sähköpostiasetuksissa.

 

Toivottavasti asia selviää parhain päin!

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.