Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Nova virhetilanne tositetta tulostettaessa 2147024770

tekijä Anonymous

Kun yritän tulostaa (ruudulle tai tulostimella) tositetta, saan herjan virhetilanteesta -2147024770 eikä tulostus onnistu. Vika ilmestyi ennen kun asensin uusimman päivitysversion ja jatkuu vieläkin vaikka päivitys on tehty. Käytössä Win 7, Nova Kirjanpito 9.6.

Virhetilanteessa lukee "AlustaRaportti" ja Automation error.

Mistä tämä vika on ilmestynyt ja vielä tärkeämmin, miten pääsen siitä eroon?

6 VASTAUSTA6
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Hanna,

 

Kiitos viestistäsi! Tuo saamasi virheilmoitus korjaantuu yleensä kun ajetaan Novan workstation asennus uudelleen. Tässä kirjoituksessa on käyty läpi kuinka tuon Workstation asennuksen voi korjata: https://community.visma.com/t5/Visma-Nova-keskustelut/Virheilmoitukset-Novan-paivityksen-jalkeen-339...

 

Toivottavasti saatte tuolla ohjeella tilanteen korjattua. Tarvittaessa avaa asiasta meille tukipyyntö tai soita tukeemme niin katsotaan asiaa tarkemmin.

 

-Olli, Nova sovellustuki

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Itse asiassa, lisäkysymys: osaatko sanoa, voinko kuitenkin korjausta keksiessä/odotellessa tehdä kirjaukset ko. tilikaudelle ihan normaalisti vaikkei tositteita juuri tällä hetkellä voikaan tulostaa? Vai voiko tämä tulostamisvika aiheuttaa sen, että viennit kirjautuvat jotenkin väärin?

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei,

 

uskaltaa kyllä tehdä tositteita normaalisti. Virhe viittaa vain siihen ettei tulostus jostain syystä nyt onnistu.

 

Jos Novaa käytetään useammalta eri tietokoneelta niin olettehan kokeilleet muidenkin käyttäjien toimesta tuleeko heilläkin samaa virhettä jos kokeilevat eri työasemalta?

 

-Olli

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Kiitos pikavastauksesta! Käytän Novaa yksin vain yhdeltä koneelta, joten en valitettavasti pysty todentamaan vian esiintyvyyttä muilta työasemilta käytettäessä. 

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Tämä asia ehkä ja toivottavasti on jo hoidettu helpparin kautta mutta ehkä osoittaisin syyttävää sormea profiilin asetuksiin ja kokeilisin sulkea Novan jonka jälkeen nimeäisin käyttäjän profiilikansion uudelleen ja käynnistäisin Novan kokeillakseni tulostusta. Tällöin kaikki käyttäjän asetukset ja muut nollautuvat. (Esim. meillä nimeäisin j:\Nova8\YR3\MARKO -hakemiston muuksi ja Novan käynnistyessä muodostuisi uusi tyhjä hakemisto. 

Jos tuo auttaa ja kokee että taulukkomäärittelyitä ja muita asetuksia on paljon niin voi haarukoida asiaa ohjelmakohtaisilla tiedostoilla.

Sulkemalla Novan ja palauttamalla alkuperäisen hakemiston päästään alkutilanteeseen ja sitten voi siirrellä esim. kirjanpidon asetustiedostoja pois vaikka osa kerrallaan (KP-alkuiset.ini-tiedostot tuolla profiilikansiossa.) Joissain näissä tiedostoissa voi majailla asetus joka aiheuttaa ongelmia. Ja hyvinkin mystisiä ongelmia on korjattu profiilikansion avulla. 

 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei, kiitos vastauksesta. Kokeilin ehdotetut korjaustoimenpiteet kahteen-kolmeen kertaan läpi (korjaamiset, poistot, uudelleenasennukset, Windowsin omat asetukset, uudelleenkäynnistykset....) eikä vika valitettavasti korjaantunut. Teen siis tukipyynnön.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.