peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Oletuskirkoitin vaihtuu Nova Kirjanpidon tulosteissa

Viimeisen päivityksen jälkeen Nova Kirjanpidossa vaihtuu jatkuvasti oletuskirjoitin tulostettaessa esim päivä- ja pääkirjoja ym tulosteita. Joudun jatkuvasti vaihtamaan tulostusosiossa kirjoittimen merkkiä koska ohjelma tarjoaa tarrakirjoitinta normaali oletuskirjoittimen sijaan.  Hankalaa sanoisin. Olen yrittänyt vaihtaa sitä yleisissä asetuksissa mutta pysyy vain sen session ajan.

2VASTAUSTA2
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Oletuskirkoitin vaihtuu Nova Kirjanpidon tulosteissa

Meillä ongelma tuli muistaakseni siinä vaiheessa, kun vaihdoimme Nova-käytön Citrixistä Remote Desktopiin. Palveluntarjoajan ja Novan tuen selvitystyön perusteella päättelin, että kyseessä ei ole vika vaan ominaisuus.

Highlighted
CHAMPION ***

Vastaus: Oletuskirkoitin vaihtuu Nova Kirjanpidon tulosteissa

Meillä on paikallinen Nova mutta osa käyttäjistä käyttää RDP-palvelimen kautta Novaa. Heidän ongelmiaan vähensi kun asensin halutut tulostimet palvelimelle suoraan IP-osoitteilla heidän profiileihinsa eikä siis . Jokaisessa etätyöpöytäistunnossahan näkyy oman koneen tulostimet mutta niiden nimet voivat muuttua riippuen siitä montako muuta käyttäjää on koneella. Esim omat tulostimet meidän palvelimella näkyvät nyt PRINTER (redirected 22) ja tuo numerohan tuossa voi muuttua. Välillä nuo ovat kyllä mystisiäkin paikallisestikin. Tsemppiä vianetsintään.