Minun alueeni
Apu
NikHenSeb
CONTRIBUTOR **

Ostoreskontra

tekijä NikHenSeb

Terve, Ei saada esikatselua enää toimimaan. Oli ok vielä 28.3, mutta ei enää tänään. Nyt ei edes vanha aineisto toimi, että saisi esikatseluun saapuva lasku. Ottaa kyllä järjestelmälle oikein, eli esikatselu on ongelma.

5 VASTAUSTA5
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Tämä saattaa olla vanha tuttu tapaus että Windows on varastanut PDF-tiedostojen avauksen taas itselleen Edge-selaimeen.  Kokeilkaa avata Adobe Reader - se yleensä osaa jo itse kertoa jos ei ole enää PDF-tiedostojen oletussovellus ja tarjoaa ohjeet siihen. 

NikHenSeb
CONTRIBUTOR **

Terve, Ongelma on selaimessa. Visman porukka korjannut kun heilläkin oli sama ongelma Microsoftin päivityksen jälkeen.  Ei mitään tekemistä PDF:n kanssa. käyttää selainta.

Janne Juvonen
CONTRIBUTOR **

tekijä Janne Juvonen

Jotta tästä viestiketjusta olisi kenellekkään mitään hyötyä, mikä oli korjaustoimenpide mitä Visma teki? Tätä esiintyy muillakin.

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Juuri näin. En tiedä mikä osuus on Nova-käyttäjiä joilla Nova on omilla palvelimilla mutta meitäkin vielä on. Toki täytyy koputtaa puuta että meillä ei ole tuota vastaavia ongelmia kenelläkään esiintynyt nyt aikoihin.  Eikös kuvien näkymisestä vastaa Document Centerin työasemaversio. Meillä käytössä versio 16. Novasta vielä 10.3. 

Hyv_Yht
CONTRIBUTOR ***

tekijä Hyv_Yht

Ja edellisen lisäksi ei enää pysty laskua käsittelemään muokkaustilassa niin että laskuliite on auki. Tämä oli tärkeä toiminto laskun tiliöinnissä. Nyt se on varsinkin monirivisissä laskuissa mahdotonta! Mitä on tapahtunut?

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.