Minun alueeni
Apu

Visma Nova 10.4 versiosaatteen luonnos tutustuttavaksi

tekijä Hannele Grönfors

Visma Nova 10.4 version julkaisuajankohta on lähiviikkoina. Tässä tutustumista varten versiosaate, johon tulee vielä pieniä muutoksia ja lisäyksiä. 

Versiosaatteesta voit ennalta tutustua tuleviin kehityksiin ja korjauksiin.

6 VASTAUSTA6
Katja Mansikkamäki
CONTRIBUTOR **

tekijä Katja Mansikkamäki

Mitähän palkanlaskennan kaavoja tässä versiosaatteessa nyt tarkoitetaan.. Pikku neuvo olisi tarpeen 😉

Hei Katja,

 

EK-kaavoilla tarkoitetaan valinnan Raportit | Työnantajatilastot alla olevia kaavoja.

Siruv
CHAMPION *

tekijä Siruv

Hei, onko korjattu sitä, että ohjelmista ((jo uudistunut laskutus) ja nyt uudistunut myyntitilaus)) saisi vanhalla tavalla sähköpostilla lähetyksen, että ohjelma automaattisesti siirtäisi sähköpostin puolelle ko. pdf-tiedoston, jossa voisi valita esim. vast.ottajaryhmän ja otsikoida sähköpostinsa ja kirjoittaa sähköpostiin mukaan selventävää lisätekstiä. Kuten nyt vielä vanhamuotoisten Nova-ohjelmien puolella toimii sähköpostien lähetys, mutta ei laskutuksen puolella.

 

 

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

tekijä Marko Koivuniemi

Hieno ajatus jakaa tietoa jo etukäteen. Hyvältä vaikuttaa muutenkin. Kunhan vain nuo palkanlaskennan kaavat muistan vielä siinä vaiheessa kun päivitystä teen. 😉 

Accepted solution
nicklasuusitalo
CONTRIBUTOR ***

tekijä nicklasuusitalo

Nyt kun uudessa laskutuksessa oletusmaksutapana on pankkikortti, onhan samalla tarkastettu myös ALV:n laskenta (pyöristysvirheet) käytettäessä ALV tapaa ALV sisältyy (brutto)? Sillä jos asiaan ei ole kiinnitetty huomiota, esimerkiksi tilanteessa joissa tuotteiden yksikköhinnat olisivat 9,90 e ja 6,50 e asiakkaalta veloitettaisiin 16,40 e sijaan 16,39 e... Eli käytännössä katsottuna vähittäismyynnissä käytettävät kevennetyt laskumerkinnät eivät ole olleet käytössä Novassa sitten kesän 2020. Ja epämääräisiä senttivirheitä on ollut enemmän ja vähemmän...

Hei Nicklas,

 

Uuden verkkolaskulain voimaantulon myötä Novassa tarkastettiin alv-käsittelyä verkkolaskustandardin ja verottajan ohjeistuksen mukaan. Arvonlisäveroja ei pyöristetä vielä rivillä, vaan rivit lasketaan tarkoilla arvoilla ensin verokannoittain yhteen, ja sitten pyöristetään 2 desimaaliin.

Jos laskuilla on käytössä on alv-tapana brutto, tästä löytyy Commynitystä oma ohjeistus.

Huomiomme kehitystarpeen alv:n bruttokäsittelyyn tulevissa Nova-versioissa.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.