peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CHAMPION **

Parannusehdotus tilausten kopiointiin

Tilausten kopiointi helpottaa usein elämää. Ongelmallista on että asiakkaan tiedot osoitetta myöden ovat saattaneet muuttua kopioitavan tilauksen tilanteesta ja tämä muutos ei heijastu kopioon ellei käsittelijä ole tarkkana ja virkistä asiakasta -> jolloin tilauksen kopioinnin etu katoaa.

Mielestäni olisikin hyvin loogista että tilauksen "uusi kopioden" toiminto joko päivittäisi asiakastiedot kortistosta joko aina tai olisi optio joka tämän mahdollistaisi. Ajatukseni on että ainakin osoitetiedot, mutta miksipä ei myös ehdot ja muut.

Tämä on tullut meille vastaan tiettyjen sähköpostitse laskut vastaanottavien kanssa joissa laskun kohdistustieto majailee asiakaskortistossa ja tämä on muuttunut.

5VASTAUSTA5

Vastaus: Parannusehdotus tilausten kopiointiin

Moi Marko!

 

Tein tästä kehitysehdotuksen tuotehallintaan.

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Parannusehdotus tilausten kopiointiin

Juuri tästä asiakaskortiston tietojen siirtymättömyydestä johtuen meillä on tilausten kopiointi kielletty. Tuottaa tietenkin ongelmia sekin.

CHAMPION **

Vastaus: Parannusehdotus tilausten kopiointiin

Tämä kehitysehdotus kuitattiin minulle aiemmin: "Kiitos kehitysehdotuksestanne, jonka olemme nyt käsitelleet. Tulevassa Visma Nova 10 versiossa ollaan Uusi kopioiden toimintoon lisätty uusi optio "Päivitä tiedot", jonka avulla kopioiden muodostuvalle uudelle tilaukselle päivitetään sekä tuotteiden. että osapuolien tiedot ajantasalle sen hetkisen rekistereiden tietojen mukaiseksi."

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Parannusehdotus tilausten kopiointiin

Olikohan tietoa koskeeko tämä vain myyntitilauksia vai myös laskutusta tai ostoreskontraa? Laskutuksessa pyörii usein toistuvaislaskutusta, joka muodostetaan kopioimalla edellinen lasku, tässä tilanteessa ei välttämättä ole aina suotavaa tietojen päivittyä.

Vastaus: Parannusehdotus tilausten kopiointiin

Hei Zardini,

 

Tositteiden kopiointiin tulee vain uusi optio 'päivitä tiedot' jonka voi myös halutessaan jättää pois. Näin alkuperäiset tiedot kopioituvat eikä uusia muuttuneita tietoja päivitetä muista ohjelmista.

 

-Olli, Visma Sovellustuki