peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR *

Vinkkejä kuukausiveloitteiseen laskutukseen?

Meillä on uusien palvelujen myötä noussut tarve laskuttaa asiakkaalta samana säilyvä summa esimerkiksi kuukausittain tai puolivuosittain tietyn sopimuskauden ajan. Nyt mietimme, mikä olisi käytännön kannalta kätevin tapa hoitaa tämä ja kiinnostaisikin kuulla vinkkejä muilta, joilla vastaavanlainen laskutustarve on?

 

Osamaksutoiminnon ohjetta ei ollut tähän hetkeen saatavilla, mutta testaillessa toimintoa ongelmaksi muodostui se, että tällöin laskutuksessa tulisi roikkumaan keskeneräisiä laskuja vuosien ajan. Toisena vaihtoehtona mietimme sitä, että myyntitilaukselle tekisi omat rivinsä kullekin maksuerälle ja toimittaisi+laskuttaisi aina rivin kerrallaan sen ollessa ajankohtainen.

 

Olisiko muita (järkevämpiä) tapoja, jolla tällainen laskutus olisi kenties alun perin ajateltukin tehtäväksi?

2VASTAUSTA2
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Vinkkejä kuukausiveloitteiseen laskutukseen?

Hei,

Tähän löytyy useampiakin eri vaihtoehtoja asiakasrekisterin laskuta toiminnon kautta, myyntitilausten kautta yms...Jotta pystyi kertomaan tarkemmin että mikä sopisi parhaiten Teidän prosesseihin niin pitäisi tietää näistä hieman lisää, sekä minkä tyyppisestä toistuvais laskutuksesta on kyse...

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Vinkkejä kuukausiveloitteiseen laskutukseen?

Hei,

 

kiitos vastauksesta, tuohon asiaksrekisterin laskuta-toimintoon täytyykin seuraavaksi perehtyä.

 

Prosessi menee siis niin, että palvelusta on laskettu asiakaskohtainen kiinteä kulu koko sopimuskauden ajaksi. Laskutusväli on osassa palveluita 1 kk, osassa 3 kk ja 6 kk.