Minun alueeni
Apu
Kaija-Liisa Anturamäki
CONTRIBUTOR ***

Rakennusliitto AY-jäsenmaksu

tekijä Kaija-Liisa Anturamäki

AY-jäsenmaksu 300,00 € vuodessa, onko jotain toimenpiteitä, millä loppuvuoden AY-jäsenmaksua ei enää pidätetä palkanlaskennassa, kun tuo 300,00 € tulee täyteen.

 

 

Tässä vielä rakennusliiton lähettämä viesti viimevuoden loppupuolelta;

" Jäsenmaksun voitte periä palkasta parhaimmalla palkanmaksujaksoon ja palkkaohjelmaan sopivalla tavalla – kerran kuukaudessa 25€ tai kahden viikon välein 12,5€ (max. 300€/vuosi). Työntekijän kanssa sopimalla voi jäsenmaksun periä ja tilittää etupainotteisesti, vaikka koko vuoden kerralla. "

 

3 VASTAUSTA3
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei @Kaija-Liisa Anturamäki ,

 

Nova Palkanlaskennassa ei suoraan voi estää tietyn rajan ylittymisen jälkeen maksun pidättämistä mutta tietoa voi seurata palkkatapahtumalla lisäämällä sille laskennallisen palkkalajin jolla seurataan kumulatiivisesti pidätettyjä ay-maksuja. Tämä voi helpottaa palkanlaskijaa huomaamaan jos ay-maksujen raja on ylittymässä. Palkkalajia voi käyttää sellaisten henkilöiden palkoilla jolla tuota rajaa tulee seurata.

 

Tieto nousee automaattisesti jo palkkaerittelylle/verkkopalkalle mutta sieltä sitä ei välttämättä huomata kuin vasta jälkikäteen.

 

Tiedon seuraaminen palkkatapahtuman riveillä

Luo uusi palkkalaji ja anna sille tyypiksi 0.laskennallinen, tarkenteeksi 0.normaali.

 

OlliHietala_0-1666759140221.png

 

Kaavoissa määrittele A-hinta kaavaksi KAY (K=kumulatiivinen summa vuoden alusta, AY=henkilöltä pidätetyt ay-maksut)

 

OlliHietala_1-1666759161118.png

OlliHietala_2-1666759260379.png

 

 

Kaija-Liisa Anturamäki
CONTRIBUTOR ***

Hei !

Seuranta ei ollut ongelma, vaan kun tuo maksu tulee vuositasolla täyteen, niin täytyy muokata loppuja tilejä, niin ettei kyseistä AY-maksua mene.

Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

Hei Kaija-Liisa,

 

Aivan. Oletkin jättänyt meille jo kehitystoiveen asiaan liittyen: https://community.visma.com/t5/Visma-Nova-ideat/Palkanlaskennan-AY-maksu/idi-p/377150

Tuotekehityksemme käy läpi asiakkailta tulleita toiveita tasaisin väliajoin kun uusia versioita suunnitellaan. Toistaiseksi kyseinen toive ei ole päässyt kehitykseen saakka mutta olisi mielestäni myös hyvä ominaisuus joten toivotaan, että se pääsee mukaan tuleviin ohjelmaversioihin.

-Olli, Visma Nova Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.