peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CHAMPION ***

Sovellusluettelon parannusehdotus

En tiedä miten suurella osuudella Nova-käyttäjistä on useampia yrityksiä mutta meillä ainakin usein käyttäjillä on vain ne pari sovellusta joita käyttävät eri yrityksistä. Siksi olisi kätevä jos saisi vielä sen yritysvalinnankin talteen niin aina välillä jäisi yksi valinta pois.

Eli sovellusluetteloon voisi laittaa:

Myyntitilaukset@YR3

Myyntitilaukset@YR4

Asiakaskortisto@YR3

Asiakaskortisto@YR4

jne.

Kun kerran ulkoisiakin ohjelmia voi linkittää.

2VASTAUSTA2
Highlighted

Vastaus: Sovellusluettelon parannusehdotus

Hei Marko,

 

Kiitos hyvästä ideasta. Välitän tämän tuotekehityksen tiedoksi. Varmasti monelle käyttäjälle kätevä jos voisi enemmän räätälöidä aloitusnäkymää.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Sovellusluettelon parannusehdotus

Voit saavuttaa saman luomalla pikakuvakkeet eri lajeista joihin on määritetty yrityksen numero. Esim. luot pikakuvakkeen nimeltä "Myyntitilaukset-YR3" ja määrität sen kohteeksi "J:\Nova6\TH\mt.exe #3" jolloinka se käynnistää myyntitilauksen yrityksestä "3. Paras yritys". Käynnistysparametrin logiikka näyttäisi olevan seuraava, "#[yrityksen-numero]" ja kun haluat avata tietyn laskun/tuoteen/yms. niin lisäät heti sen perään "&[identifioiva numero];[laji]"

Eli jos haluat avata yrityksen 4, tilauksen numero 1001, lajista 21 niin pikakuvakkeen kohde olisi "J:\Nova6\TH\mt.exe #4&1001;21". Tietenkin riippuu minne Nova on asennettu, mutta muistelen että joskus kirjoitit jonnekin että teillä oli "J:\Nova6" myöskin. 

Lisäät sitten sen pikakuvakkeen Infolineen/launcheriin ja sen pituinen se.