Minun alueeni
Apu
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Sovellusluettelon parannusehdotus

tekijä Marko Koivuniemi

En tiedä miten suurella osuudella Nova-käyttäjistä on useampia yrityksiä mutta meillä ainakin usein käyttäjillä on vain ne pari sovellusta joita käyttävät eri yrityksistä. Siksi olisi kätevä jos saisi vielä sen yritysvalinnankin talteen niin aina välillä jäisi yksi valinta pois.

Eli sovellusluetteloon voisi laittaa:

Myyntitilaukset@YR3

Myyntitilaukset@YR4

Asiakaskortisto@YR3

Asiakaskortisto@YR4

jne.

Kun kerran ulkoisiakin ohjelmia voi linkittää.

2 VASTAUSTA2
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Voit saavuttaa saman luomalla pikakuvakkeet eri lajeista joihin on määritetty yrityksen numero. Esim. luot pikakuvakkeen nimeltä "Myyntitilaukset-YR3" ja määrität sen kohteeksi "J:\Nova6\TH\mt.exe #3" jolloinka se käynnistää myyntitilauksen yrityksestä "3. Paras yritys". Käynnistysparametrin logiikka näyttäisi olevan seuraava, "#[yrityksen-numero]" ja kun haluat avata tietyn laskun/tuoteen/yms. niin lisäät heti sen perään "&[identifioiva numero];[laji]"

Eli jos haluat avata yrityksen 4, tilauksen numero 1001, lajista 21 niin pikakuvakkeen kohde olisi "J:\Nova6\TH\mt.exe #4&1001;21". Tietenkin riippuu minne Nova on asennettu, mutta muistelen että joskus kirjoitit jonnekin että teillä oli "J:\Nova6" myöskin. 

Lisäät sitten sen pikakuvakkeen Infolineen/launcheriin ja sen pituinen se.

Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Marko,

 

Kiitos hyvästä ideasta. Välitän tämän tuotekehityksen tiedoksi. Varmasti monelle käyttäjälle kätevä jos voisi enemmän räätälöidä aloitusnäkymää.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.