Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Visma.net AutoReport Tulorekisterin varmenteen uusiminen

tekijä Olli Hietala

Miten tulee toimia kun Tulorekisteri varmenne vanhentuu Visma.net AutoReportissa? 

6 VASTAUSTA6
Marjut Keyriläinen
CONTRIBUTOR *

tekijä Marjut Keyriläinen

Hei,

Onko siitä haittaa jos itse kerkesi uusimaan varmenteen? Varmenteen tietoja en ole saanut tuotua kuitenkaan sisään.

Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

AutoReport-palvelussa varmenteen uusiminen tapahtuu automaattisesti AutoReportin toimesta alkaen 60 pv ennen varmenteen voimassaolon päättymistä. Kun varmenne on uusittu onnistuneesti, uusi voimassaoloaika on nähtävissä AutoReportin asetukset-näkymässä.

 

Mikäli automaattinen uusiminen epäonnistuu, yrittää AutoReport uusimista päivittäin, kunnes voimassaoloaikaa on jäljellä 30 päivää. Tällöin, mikäli automaattista uusimista ei voida tehdä AutoReportin toimesta, näkyy AutoReportissa tästä ilmoitus sekä kehotus hakea uusi varmenne.

 

Suosittelemme tarkistamaan varmenteen voimassaolon Visma.net AutoReport sivustolta (connect.visma.com) 30 päivää ennen sen vanhentumista. Varmenteen tiedot ja voimassaolo näkyvät AutoReport sivun Asetukset-välilehdellä.

 

Visma Community tiedote varmenteen uudistamisesta: https://community.visma.com/t5/Visma-Nova-uutiset/Tulorekisterivarmenteen-automaattinen-uusinta-julk...

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Noora Jaakkola
CONTRIBUTOR *

Eli voin luottaa että tämä toimii, vaikka verottaja lähettää viestin, että varmenne on vanhenemassa ja siinä on eri sarjanumero kun meillä tällä hetkellä AutoReportissa. Ja viimeinen voimassaolopäivä 13.10.2022.

Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

Hei Noora,

 

Kyllä jos varmenteen voimassaolopäivä näkyy AutoReport palvelussa päivittyneenä eli teidän tapauksessa tuo 13.10.2022 niin silloin asia on kunnossa eli varmenne on automaattisesti päivittynyt palvelumme toimesta.

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Mistä johtuu, että vaikka menin tämän ohjeen mukaan (Suosittelemme tarkistamaan varmenteen voimassaolon Visma.net AutoReport sivustolta (connect.visma.com) 30 päivää ennen sen vanhentumista. Varmenteen tiedot ja voimassaolo näkyvät AutoReport sivun Asetukset-välilehdellä) niin en löydä mitään kohtaa missä olisi mitään AutoReport sivua ?? 

Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Hei Teija,

 

Visma.net sivuston pääkäyttäjänne tulisi lisätä sinulle Visma.net Admin > Käyttäjät ja roolit- näkymässä käyttöoikeudeksi Autoreport User-rooli jotta näet AutoReport näkymän kirjautumisruudulla.

 

Voitte olla asian tiimoilta tukeemme yhteydessä avaamalla tiketin asiasta osoitteeseen sovellustuki@visma.com niin autamme eteenpäin!

 

-Olli, Visma Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.