peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
Anonymous
Ei sovellu

Tulorekisteri, poissaolot

Novan ohjeistuksessa kerrotaan poissaolojen merkitsemisestä näin: " Jos ilmoitat poissaoloja, tulee ilmoittaa aina poissaolojen ilmoitusajanjakso, vaikka ajanjaksolla ei olisi ilmoitettavia poissaoloja. Poissaolojen ilmoitusajanjakso kirjataan palkkalajilla, jonka tyyppi on 0.Laskennallinen ja tyypin tarkenne on 93.Poissaolojakso."

Mitä tämä tarkoittaa suomeksi?

 

Onko poissaolojakso merkittävä jokaiselle työntekijälle aina, vaikka poissaoloja ei olisikaan? Jokaiselle poissaolon palkkalajille on siis merkittävä onko poissaolo palkallista vai palkatonta sekä on tehtävä oma laskennallinen palkkalaji poissaolojaksolle?

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Tulorekisteri, poissaolot

Hei MariMa,

 

jos käytät palkkatapahtumalla palkkalajia jolle olet määritellyt poissaolon tyypin ja poissaolon koodin vaatii Tulorekisteri myös palkkatapahtumalta poissaolojakson ilmoittamisen. Novassa se kirjataan omana rivinään juuri tuolla Poissaolojakso palkkalajilla.

 

Jos poissaoloja ei henkilöllä ole niin silloin ei mielestäni pitäisi käyttää palkkalajia jolla on määritelty poissaolon tyyppi. Tilanteeseen kannattaa pyytää vielä ohjeistusta Tulorekisteristä.

 

Poissaoloista löytyy ohje Visma Nova Tulorekisterin käsikirjasta: https://rise.articulate.com/share/pvYnCtMu5LH-DF4zEnjyuoD44a2OFAiQ#/

 

Terveisin,

Olli, Visma Sovellustuki