Minun alueeni
Apu
Riikka R
CONTRIBUTOR **

Tulorekisterin lähetysherja

tekijä Riikka R

Hei,

 

Ilmoitus ei lähtenyt minnekkään.

Tuli tällainen herja:

"The record submitter already has a record with the same Record owner´s record reference."

Mitäköhän tämä tarkoittaa?

3 VASTAUSTA3
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei, löysin itse tällaisen ohjeen tuohon virheeseen liittyen:

 
 
Vastaus: Tulorekisteri: Palkkatietoilmoitus jää virheeseen: "The record submitter already has a

Virhe "DDVS0280 The record submitter already has a record with the same Record owner's record reference. /DeliveryData." voi johtua siitä, että aineisto on saanut hylkäyspalautteen Tulorekisteristä, mutta ilmoitukset ovat kuitenkin menneet perille. 

 

Tässä tapauskessa kannattaa käydä katsomassa asiointipalvelussa, onko aineisto mennyt perille, eli näkyykö aineistossa olevien henkilöiden tiedot siellä. Jos ilmoitukset ovat menneet tulorekisteriin oikein, pyydämme teitä olemaan yhteydessä sovellustukeemme lähettämällä viestin osoitteeseen sovellustuki@visma.com ja laittamalla kuvaruudun virheestä Lähetyserät -välilehdeltä siten, että rivi avataan, josta näkyy lähetyserän tunnus sekä virheen kuvaus. Älä rajaa kuvaruutua, jotta tarvittavat tiedot ovat näkyvillä. Päivitämme tiedot Lähetyserät -välilehdelle näkymään hvyäksyttyinä. 

Riikka R
CONTRIBUTOR **

tekijä Riikka R

Siinä oli käynyt juuri niin kuin pelkäsin. Novassa punainen tila, ettei olisi lähetetty ollenkaan ja tulorekisterin sivuilla onnistuneesti perillä.

Kyllä tähän pitäisi pystyä luottamaan... huoh!

Lähetin siispä turhaan uudelleen.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Riikka,

Ymmärrän, että aiheuttaa epäilyksiä, jos punaisena hylätty aineisto onkin oikeasti mennyt läpi Tulorekisteriin. Tähän mennessä on ollut tiedossa, että Tulorekisterin antamat hylkäysvirheet "GED0090" ja "GEN0010" ovat olleet joskus vääriä, ja aineisto on mennyt läpi. Nyt näyttää siltä, että myös virhe "DDVS0280 The record submitter already has a record with the same Record owner's record reference" saattaa olla väärä hylkäys, ja aineisto on mennyt läpi. Nova näyttää Tulorekisterin antaman palautteen.

 

Tuo kuvaamasi tilanne on tiedossa, ilmoitettu eteenpäin ja on tällä hetkellä Tulorekisterissä tutkinnassa.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.