Minun alueeni
Apu
Anneli Kurppa
CONTRIBUTOR ***

Tulorekisterin virheiden yhteenveto

tekijä Anneli Kurppa

Kävin Tulorekisterissä hakemassa Havaitut virheet raportin. Antoi virhekoodin PIV0110 Tuntematon Eläkejärjestelynumero-tieto. 20 kpl. Mistä lähtisin purkamaan tätä virhettä?

3 VASTAUSTA3
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎02-04-2019 10:22 ( )

Hei!

Virhe "Tuntematon Eläkejärjestelynumero-tieto" viittaa yleensä siihen, että eläkejärjestelynumero on väärin tai puuttuu kokonaan. Eläkevakuutusnumeron voi tarkistaa Novan palkanlaskennasta > Asetukset > Palkanlaskennan ohjaustiedot > Selitteet > Vakuutusnumero. 

Anneli Kurppa
CONTRIBUTOR ***

tekijä Anneli Kurppa

Kiitos vastauksesta, Vakuutusnumero varmaankin on ok perustiedoissa, muuten koskisi kaikkia maksettuja palkkoja ja palkkoita (luku lähentelee sataa kappaletta). Voisiko olla niin, että maksamani sivutulojen palkkiot (luentopalkkiot, kokouspalkkiot) osalta pitäisi henkilön taakse laittaa jokin eläketunniste? Näistä palkkioista emme ole eläkemaksuvelvollisia, ja jos näin, niin pitääkö ne olla myös matkakorvauksten saajilla (km-korvaus)?

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

Tuossa kuvaamassasi tapauksessa oikea tapa ilmoittaa tiedot riippuu muutamista tekijöistä. Ehdotan, että oikean vastauksen saamiseksi avaisit meille tukipyynnön, mihin laittaisit valmiiksi tiedot:

1. Ovatko kyseiset henkilöt työsuhteessa vai ei?
2. Maksetaanko näissä tapauksissa vain palkkioita / kilometrikorvauksia?

3. Kuvat henkilön Tulorekisteri-välilehden tiedoista, Lisätiedot-välilehden tiedoista ja kyseisten palkkalajien tiedoista.

Näiden perusteella voidaan katsoa mikä on Novassa oikea tapa muodostaa ilmoitus.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.