peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Tulorekisterin virheiden yhteenveto

Kävin Tulorekisterissä hakemassa Havaitut virheet raportin. Antoi virhekoodin PIV0110 Tuntematon Eläkejärjestelynumero-tieto. 20 kpl. Mistä lähtisin purkamaan tätä virhettä?

3VASTAUSTA3
Highlighted

Vastaus: Tulorekisterin virheiden yhteenveto

(updated by Ville Viherto VISMA ‎02-04-2019 10:22 )

Hei!

Virhe "Tuntematon Eläkejärjestelynumero-tieto" viittaa yleensä siihen, että eläkejärjestelynumero on väärin tai puuttuu kokonaan. Eläkevakuutusnumeron voi tarkistaa Novan palkanlaskennasta > Asetukset > Palkanlaskennan ohjaustiedot > Selitteet > Vakuutusnumero. 

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tulorekisterin virheiden yhteenveto

Kiitos vastauksesta, Vakuutusnumero varmaankin on ok perustiedoissa, muuten koskisi kaikkia maksettuja palkkoja ja palkkoita (luku lähentelee sataa kappaletta). Voisiko olla niin, että maksamani sivutulojen palkkiot (luentopalkkiot, kokouspalkkiot) osalta pitäisi henkilön taakse laittaa jokin eläketunniste? Näistä palkkioista emme ole eläkemaksuvelvollisia, ja jos näin, niin pitääkö ne olla myös matkakorvauksten saajilla (km-korvaus)?

Highlighted

Vastaus: Tulorekisterin virheiden yhteenveto

Hei,

Tuossa kuvaamassasi tapauksessa oikea tapa ilmoittaa tiedot riippuu muutamista tekijöistä. Ehdotan, että oikean vastauksen saamiseksi avaisit meille tukipyynnön, mihin laittaisit valmiiksi tiedot:

1. Ovatko kyseiset henkilöt työsuhteessa vai ei?
2. Maksetaanko näissä tapauksissa vain palkkioita / kilometrikorvauksia?

3. Kuvat henkilön Tulorekisteri-välilehden tiedoista, Lisätiedot-välilehden tiedoista ja kyseisten palkkalajien tiedoista.

Näiden perusteella voidaan katsoa mikä on Novassa oikea tapa muodostaa ilmoitus.