Minun alueeni
Apu
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Tuotantoajon määrän järkevyyden tarkistaminen

tekijä Marko Koivuniemi

Meillä tuotantoajo ajetaan kun valmis tuote tulee tarkastuspisteelle ja tarroitetaan ennen pakkausta. Työmääräimistä syötetään työnumero Tuotantoajo-ikkunaan jne. Pari kertaa on käynyt niin (eri käyttäjille) että hiiri onkin ollut aktiivisena määrä-kentässä ja haluttu työnumero on syötetty määrä-kenttään ja työnumeroksi on ilmeisesti poimiutunut taustalla aktiivisena oleva työnumero. (Arvausta vain)

Tästä seuraa mielenkiintoisia asioita: Kappalemäärä 419660 kun tarkoittaa että kaikkia rakenteiden osia menee vastaavat hirvittävät määrät.

Näitä sitten joutuu korjailemaan pikainventoinneilla mutta sekään ei ole oikein riittävä koska vuositilastot yms. vääristyvät.

Siksi mietinkin että voisi olla jokin varoitus että tuotantomäärä on liian suuri (x * työnumeron kpl-määrä) - oletko ihan varma?

Ei näitä nyt tietysti usein tapahdu mutta tulipahan vain mieleen mainita.

2 VASTAUSTA2
Accepted solution
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei Marko,

 

Voimme lisätä tuleviin versioihin tuotantoajo ikkunaan tarkistuksen, joka antaisi esim. ilmoituksen "Tuotantoajon määrä ylittää työlle määritellyn määrän, haluatko silti jatkaa?".

Vastaamalla kysymykseen EI, käyttäjä voisi korjata tiedon määrä kentässä.

Vastamalla kysymykseen Kyllä, ohjelma tekisi tuotantoajon määrä kenttään syötetylle määrälle.

Näin onnistuisi kuitenkin tarvittaessa sekin, jos työlle tarkoituksella halutaan valmistaa hieman enemmän kuin alunperin oli tarkoitus.

Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Minusta tuo olis erinomainen lisäys ja juuri sitä mitä itsekin ajoin takaa. Suoraviivaisempi toteuttaa kun tuo oma ajatukseni että rajassa olisi jo valmiina toleranssia ettei niitä käyttäjiä ärsyttäisi ponnahtava viesti.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.