peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Olli Hietala
VISMA

Unknown data item Pension Policy number - Tulorekisterin lähetyksessä Novassa

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎17-04-2020 11:37 tekijä Olli Hietala VISMA )

Tulorekisteriin lähetty palkkatietoilmoitus Novassa on jäänyt virheeseen: Unknown data item Pension Policy number. Mistä tämä johtuu?

 

(Virhekoodi: PIV0110 )


Myös tämä virhe voi liittyä samaan asiaan: ( PIV0040 Unknown code for the data item Pension provider code. )

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Tämä Tulorekisterin palauttama virhe johtuu pääsääntöisesti virheellisestä TyEL vakuutusnumerosta.

 

Vaihtoehto 1

TyEL-vakuutusnumeron tulisi olla 11 merkkiä pitkä väliviivoineen (xx-yyyyyyyy). Mikäli ohjelmaan annettu vakuutusnumero on lyhyempi, niin viivan jälkeen tulee lisätä tarvittava määrä nollia (0). Tämän jälkeen erän voi lähettää uudelleen. Vakuutusnumero annetaan Nova Palkanlaskennan Asetukset > Ohjaustiedot > Selitteet -näkymässä.

 

Vaihtoehto 2

Vakuutusnumerot ovat vaihtuneet ja jäävät siksi virheeseen. Ohessa lisätietoja muuttuneista eläkevakuutusnumeroista ja mistä niihin liittyen saa lisätietoja: 

 

Veritas ja ahvenanmaalainen Pensions-Alandia yhdistyivät 1.1.2019

Yhdistymisen vuoksi Pensions-Alandian 40-alkuiset vakuutusnumerot muuttuivat 1.1.2019 alkaen 56-alkuisiksi.

Jos TyEL-vakuutusnumerosi alkaa 40- ja olet jo tehnyt kaikki vuoden 2018 ilmoitukset työeläkeyhtiöön, tallenna uusi 56-alkuinen vakuutusnumerosi vakuutukset välilehdelle ja valitse tulonsaajalle uusi vakuutus.  Tulorekisteriin ilmoittaminen ei onnistu vanhalla Pensions-Alandian vakuutusnumerolla.

Uuden vakuutusnumerosi voit tarkistaa soittamalla Veritaksen asiakaspalveluun 010 195 600 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen tyel@veritas.fi

 

Ilmariseen fuusioituneen Eteran asiakkaiden TyEL-vakuutusnumerot muuttuivat

Ilmarisen ja Eteran yhdistymisestä johtuen entisen Eteran asiakkaiden TyEL-vakuutusnumero muuttuivat 1.1.2019 alkaen 90-alkuisesta 46-alkuiseksi.

Jos TyEL-vakuutusnumerosi alkaa 90- ja olet jo tehnyt kaikki vuoden 2018 ilmoitukset työeläkeyhtiöön, tallenna uusi 46-alkuinen vakuutusnumerosi vakuutukset välilehdelle ja valitse tulonsaajalle uusi vakuutus. Tulorekisteriin ilmoittaminen ei onnistu vanhalla Eteran vakuutusnumerolla.

Uuden TyEL-vakuutusnumerosi näet Ilmarisen lokakuussa lähettämästä kirjeestä, Ilmarisen verkkopalvelusta 1.1.2019 alkaen tai vaihtoehtoisesti voit kysyä sitä soittamalla Ilmarisen asiakaspalveluun 010 195 000.

 

Työeläkeyhtiö Elon asiakkaiden TyEL-vakuutusnumerot ovat muuttuneet 54-alkuisiksi.

Kaikki työeläkeyhtiö Elon asiakkaiden TyEL-vakuutusnumerot ovat muuttuneet 54-alkuisiksi marraskuussa 2017. Jos sinulla on vielä käytössä Elon vanha 42- tai 44-alkuinen vakuutusnumero, niin otathan käyttöön uuden 54-muotoisen vakuutusnumeron.

Jos TyEL-vakuutusnumerosi alkaa 42- tai 44- ja olet jo tehnyt kaikki vuoden 2018 ilmoitukset työeläkeyhtiöön, tallenna uusi 54-alkuinen vakuutusnumerosi vakuutukset välilehdelle ja valitse tulonsaajalle uusi vakuutus. Tulorekisteriin ilmoittaminen ei onnistu vanhalla Eteran vakuutusnumerolla.

Uuden TyEL-vakuutusnumero näet Elon verkkopalvelusta tai voit kysyä sitä soittamalla Elon asiakaspalveluun 020 694 730 arkisin klo 8-16.30