Minun alueeni
Apu
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Valmistettu -välilehdeltä töiden etsiminen.

tekijä Marko Koivuniemi

Avataan nyt tännekin kun tuo Idea-puolelle laitettu on hautautunut. Käykää tykkäämässä.

Tässä idean teksti: 

"

En pysty käsittämään miksi Tuotanto-ohjelman valmistettu-välilehdellä ei voi käyttää etsintätoimintoja etsiäkseen halutulla asiakkaalla tai työnumerolla jne vaan valinnat ovat harmaan. Sillä valmistettujen listasta pitää kuitenkin klikata valituksi haluttu rivi että "Tuotantotarrojen uudelleen tulostus"-toimintoa voi käyttää. 

Uusintatarrojen tulostus on siis kömpelöä ja hidasta. 

Toinen vaihtoehto on että "Tuotantotarrojen uudelleen tulostus"-kohdassa voisi itse syöttää työnumeron (tai tilausnumero + positio) - se olisi ehkä jopa kätevämpi koska tarroja tulostetaan uudelleen silloin kun huomataan että valmiissa tarroissa on virhe joka pitää korjata ja tuolloin on tiedosssa työnumeroa tai tilauksen tietoja tai muuta. "

Tämä tuli taas ajankohtaiseksi kun kesäjärjestelyjen vuoksi valmistettuja tilauksia täytyy tarroittaa uudelleen. Ja kun tilausnumerolajeja on monia ja työnumerot juoksee niin on vaikeaa löytää isosta valmistettu-luettelosta niitä haluttuja valittavaksi. 

Toki herää kysymys että miksi ideoita kerätään mutta 5 kk:n aikana ei ole mitään reaktiota - no se tietysti on linjassa onprem-asiakkaiden kohtelun kanssa. Mutta jos loppuvuoden versioon näin triviaalin korjauksen saisi aikaan. 

 

0 VASTAUSTA0
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.