peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
CONTRIBUTOR **

Varastokartat ja hyllypaikkojen poisto/lisäys

Moi, onko joku muu taistellut varastokarttojen kanssa ja hyllypaikkojen lisäyksillä ja poistoilla Novassa? Tulemme tekemään muutoksia varastossa ja tarvitsen apua. Olen testipuolella testaillut, mutta toivottuun lopputulokseen en pääse. 

  • Varastokartta ei päivity, jos lisään tai poistan hyllypaikan käytävästä - onko tähän kikka viitosta? Lisätty hyllypaikka on mukana hyllypaikat listassa ja on käytettävissä, mutta hyllykartta pysyy ennallaan.
  • Onko joku onnistunut poistamaan käytävän A varastosta ja luomaan käytävän uudelleen samalla A kirjaimella? Varastokartta ei päivity?

Tällä hetkellä en näe muuta ratkaisua kuin poistaa käytävän kokonaan, jos siihen tulee isompia muutoksia, ja luoda uudella kirjaimella uuden käytävän ja siihen hyllypaikat. Toivon todellakin, että on parempia ratkaisuja.

1VASTAUS1
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Varastokartat ja hyllypaikkojen poisto/lisäys

Sovellustuesta en saanut enempää apua tähän, joten jatkoin testaamista ja löysin ratkaisun. Jos tulee muutoksia hyllykarttaan pitää se poistaa hyllykartoista ja varastokartoista ja luoda uudelleen samalla kirjaimella. Tuotteet voi jättää hyllypaikoille, mikäli luot samat hyllypaikat uudelleen. Seuraavassa järjestyksessä onnistui:

  1. Poista hyllykartta
  2. Poista varastokartta
  3. Muodosta paikat uudelleen
  4. Muodosta hyllyt uudelleen (lisää/jätä pois muuttuneet hyllyt tässä vaiheessa)
  5. Luo varastokartta uudelleen