Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

Virhetilanne -2147221164 - Luokkaa ei ole rekisteröity - Nova 10 päivityksen jälkeen

tekijä Olli Hietala

Virhetilanne 'luokkaa ei ole rekisteröity' tulee työasemilla eri Novan toiminnoissa Nova 10 päivityksen jälkeen. Esimerkiksi Laskuta-näkymässä Myyntitilauksissa kun ollaan ollaan avaamassa Laskuta-näkymää.

 

Virhetilanne:
2147221164
HandleToolClick
10.0.335

 

Miten virheilmoitus korjataan?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Virhetilanne johtuu siitä, ettei Nova Workstation asennus ole asentunut oikein päivityksen jälkeen työasemalle jossa virhettä ilmenee. Vikatilanne korjaantuu kun ensin poistettiin Nova Workstation asennus (työasema-kohtainen asennus) menemällä kansioon johon uusin Nova 10 asennuspaketti on purettuna ja siellä VismaNova10\Files\Packages ja klikkaamalla siellä hiiren oikealla Workstation asennuspakettia ja valitsemalla 'poista'.

Kun workstation oli poistettu se asennettiin samasta tiedostosta uudelleen klikkaamalla hiiren oikealla ja valitsemalla Asenna. (Asenna järjestelmänvalvojana jos se on valittavana)


Asennuksessa on tärkeää huomioida se, että asennuspolku on oikein eli esim. J:\Nova. Oman Novan asennuspolun näkee Nova-ohjelmien yläpalkista suluissa olevasta kohdasta. Asennusohjelma ehdottaa oletuksena poluksi C:\-alkuista polkua. Eli asennuspolku tulee tarkistaa oikeaksi jos ohjelma on esim. omalle palvelimelle asennettuna.

 

Uudelleen asennusken jälkeen vikatilanteen pitäisi poistua.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.