peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Olli Hietala
VISMA

Yrityksen rekisteröinti Autoreportiin ei onnistu

tekijä Olli Hietala

Miksi yrityksen rekisteröinti ei onnistu Visma.net Autoreportiin?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala

Tässä tilanteessa yleisimmät syyt ovat:

  • Yritys löytyy jo Visma.net Admin näkymästä mutta sen tiedot eivät täsmää Novan Asetukset > Yritystiedot -näkymässä olevien tietojen kanssa:Kuva_5590.jpgJos Sähköpostiosoite ja Puhelinnumero on annettu pitää näiden tietojen täsmätä näkymien välillä myös. Nämä tiedot ovat Visma.netissä vapaaehtoisia tietoja. Yrityksen nimen tulee myös Täsmätä Novan Asetukset > Nimi ja kausi- näkymän kanssa.

Huom! Jos yrityksen y-tunnuksena Visma.net Adminissa on jotain muuta kuin väliviivallinen muoto pitää sinne korjata tieto samaksi kuin se on Novassa. Jos käytössä on Visma Monipankki tai Visma Document Center pitää niihin korjata y-tunnus samaan muotoon myös. Muuten ohjelmat eivät enää löydä yritystä Visma.net palvelusta.

Document Centerissä: Järjestelmäasetukset > Kierrätys-välilehdelle annetaan y-tunnus samaan muotoon kuin se on Visma.netissä.

Visma Monipankissa: Asetukset > Patu ja SEPA tiedot > Sepa as. -näkymään annetaan y-tunnus siinä muodossa kuin se on Visma.net Adminissa.

 

  • Toinen syy voi olla se, että Novan yritystietoihin on syötetty tietoja niin, että Visma.net ei niitä hyväksy. Esimerkiksi jos sähköposti-kentässä Novassa on lista sähköpostiosoitteita hylkää Visma.net rekisteröinnin koska siellä saa olla vain yksi sähköpostiosoite syötettynä.