peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

creator information and signing certificate mismatch - virheilmoitus Tulorekisterin lähetyksessä

Kuva_5134.jpg

Miten korjataan Creator information and signing certificate mismatch- virheilmoitus joka tulee Novan lähetyksessä Tulorekisteriin? Lähetys ei mene ollenkaan Visma.net AutoReportiin asti kun tätä virhettä tulee.

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: creator information and signing certificate mismatch - virheilmoitus Tulorekisterin lähetyk

(updated by Olli Hietala VISMA ‎11-02-2019 10:00 )

Virhe johtuu siitä, että Novan pääruudulla Asetukset > Ohjaustiedot > AutoReport- välilehdellä on varmenteen omistajan y-tunnus kentässä virhe. Useassa tilanteessa tuohon kenttään on tullut ns.'haamumerkkejä' kun tieto on kopioitu+liitetty kenttään. Näkymättömät merkit huomaa liikuttaessa kentässä nuolinäppäimillä, yleensä nuolella eteen tai taakse liikuttaessa kursori ei liikahda mihinkään.

 

Ongelma korjaantuu helpoiten sillä, että kenttä tyhjennetään ja painetaan varmuuden vuoksi backspace- painiketta useaan kertaan jotta kenttä on varmasti tyhjä. Sen jälkeen sulje ruutu ja tallenna muutokset ja palaa samaan näkymään ja syötä y-tunnus käsin kenttään takaisin.

 

Toinen syy voi olla se, että varmenteen omistajan y-tunnus on väärä, eli siinä pitää olla sen yrityksen y-tunnus kenen varmennetta käytetään Visma.net AutoReport palvelussa.

 

Tuon jälkeen pitäisi lähetyksen mennä onnistuneesti Visma.net AutoReport palveluun.