Minun alueeni
Apu
Olli Hietala
VISMA

creator information and signing certificate mismatch - virheilmoitus Tulorekisterin lähetyksessä

tekijä Olli Hietala

Kuva_5134.jpg

Miten korjataan Creator information and signing certificate mismatch- virheilmoitus joka tulee Novan lähetyksessä Tulorekisteriin? Lähetys ei mene ollenkaan Visma.net AutoReportiin asti kun tätä virhettä tulee.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Olli Hietala
VISMA

tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎11-02-2019 10:00 tekijä Olli Hietala VISMA )

Virhe johtuu siitä, että Novan pääruudulla Asetukset > Ohjaustiedot > AutoReport- välilehdellä on varmenteen omistajan y-tunnus kentässä virhe. Useassa tilanteessa tuohon kenttään on tullut ns.'haamumerkkejä' kun tieto on kopioitu+liitetty kenttään. Näkymättömät merkit huomaa liikuttaessa kentässä nuolinäppäimillä, yleensä nuolella eteen tai taakse liikuttaessa kursori ei liikahda mihinkään.

 

Ongelma korjaantuu helpoiten sillä, että kenttä tyhjennetään ja painetaan varmuuden vuoksi backspace- painiketta useaan kertaan jotta kenttä on varmasti tyhjä. Sen jälkeen sulje ruutu ja tallenna muutokset ja palaa samaan näkymään ja syötä y-tunnus käsin kenttään takaisin.

 

Toinen syy voi olla se, että varmenteen omistajan y-tunnus on väärä, eli siinä pitää olla sen yrityksen y-tunnus kenen varmennetta käytetään Visma.net AutoReport palvelussa.

 

Tuon jälkeen pitäisi lähetyksen mennä onnistuneesti Visma.net AutoReport palveluun.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.