Minun alueeni
Apu

Document Centerin uusi versio 17.10 julkaistaan pian

tekijä Sanna Ruosaari (Päivitetty ‎16-01-2023 09:29 tekijä Olli Hietala VISMA )

DC:n uusi versio on julkaistaan pian. Ensimmäisenä uusi versio julkaistaan sovelluspalvelu asiakkaillemme. Julkaisemme tänne communityyn myöhemmin linkin, josta OnPrem asiakkaat pääsevät version lataamaan. Uuden version muutoksista voi lukea tarkemmin julkaisun yhteydessä versiosaatteesta. Alla listattuna muutamia keskeisimpiä muutoksia:

 

  • Document Center tarkistaa jatkossa, onko Novassa olevalla toimittajalla ostoa samalla laskunumerolla. Jos sellainen on olemassa, käyttäjälle näytetään varoitusviesti. Tällä pyritään estämään tuplalaskujen muodustuminen
  • DC asiakirjan sisäiset kommentit voidaan siirtää Approvaliin
  • Ulkomaisille laskuille poimitaan asiakirjaprofiili tai kirjanpitosääntö toimittajan tiedoista siinä vaiheessa, kun laskua tulkitaan tai toimittajaa muutetaan
  • Aiemmin summat tulkittiin virheellisesti laskuriveillä, joiden summa oli negatiivinen. Document Center lisäsi laskun kokonaissumman laskuriveille, joilla oli negatiiviset summat. Tämä on nyt korjattu, ja negatiiviset laskurivit tulkitaan oikein.

 

>> Visma Document Centerin ohjeet löytyvät Visma.ohjeet-sivustolta.

4 Kommentit
Marko Koivuniemi
ACTIVE CONTRIBUTOR *
tekijä Marko Koivuniemi

Onkohan DC:n versiosaatteita missään enää näkyvillä. Sekin katosi kun haluttiin säästää. 🙂 Novan Lataukset-kohdassa ei tietysti näy kuin Novan juttu. Meillä käytössä DC 16.00 - olisi mielenkiintoista tutkia olisiko nyt 17.10 -versio hyvä syy tilata päivitys. 

Olli Hietala
VISMA
tekijä Olli Hietala (Päivitetty ‎17-01-2023 08:11 tekijä Olli Hietala VISMA )

Moi @Marko Koivuniemi ,

 

DC:n versiosaate ei ole vielä täysin valmistunut mutta se tullaan julkaisemaan ohjeet.visma.fi sivustolla DC:n ohjeiden kanssa samaan paikkaan. (linkki: https://ohjeet.visma.fi/articles/#!visma-nova/visma-document-center )

 

Sanna onkin nostanut nuo tärkeimmät parannukset/ korjaukset jotka käyttäjiä koskettaa.

 

Todennäköisesti DC:n versiosaatteiden uusi paikka tulee olemaan tuolla Novankin versiosaatteiden kaverina tästä eteenpäin. 

 

OlliHietala_0-1673854237526.png

 

-Olli, Visma Sovellustuki

 

umaunu
CONTRIBUTOR ***
tekijä umaunu

Joko tässä versiossa on korjattu kohta 2 vuotta täyttävä bugi, jossa ulkomaan laskut eivät siirry automaattisesti Novaan hyväksyntäkierroksen jälkeen, vaan jäävät tilaan 30 ja ne on siirrettävä manuaalisesti?

 

Olli Hietala
VISMA
tekijä Olli Hietala

Hei @umaunu ,

 

Kyllä tuo ohjelmavirhe pitäisi olla nyt korjattuna. Mainitsemasi vika on korjattu jo DC:n välipäivityksissä mutta näitä DC 16 version pienempiä päivityksiä emme valitettavasti Suomeen ole saaneet vaan tehdyt parannukset/korjaukset saadaan nyt DC 17 version myötä.

 

-Olli, Visma Sovellustuki 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.