Minun alueeni
Apu

Kevään 2021 Nova versio

tekijä Katja Salminen (Päivitetty ‎16-03-2021 16:42 tekijä Katja Salminen VISMA )

Julkaisemme toukokuussa 2021 Visma Novasta version 10.3, jossa olemme keskittyneet uuden laskutuksen viimeistelyyn. Olemme pyrkineet siihen, että Nova käyttäjillä ei olisi enää esteitä uuden laskutuksen käytölle. Olemme lisänneet tuen mm. elektroniselle arkistoinnille ja rakenteille. Lisäksi raportit ja tilastot ovat saatavilla uudesta versiosta. Vanha laskutus jää toistaiseksi käyttöön, mutta tulemme poistamaan sen tulevissa versioissa Nova valikosta.

Uudessa laskutuksessa on edellä mainittujen asioiden lisäksi paljon pyydetty näytön skaalautuvuus. Skaalautuvuudella pystyy vaikuttamaan rivien näkymiseen sekä sovelluksen fontin kokoon. Lisäksi olemme lisänneet painikkeen jolla saa piilotettua asiakastiedot ja tällöin vapautuu tilaa enemmän rivitiedoille.  

 

laskurivit.png

 

Laskutuksen lisäksi olemme tehneet muutamia parannuksia raportointiin. Olemme lisänneet esim. asiakkaat ja toimittajat tietolähteisiin asiakaskortiston profiili-välilehden tiedot, esimerkiksi toimiala tieto on jatkossa hyödynnettävissä raportoinnissa. 

 

Asiakkaat raportointi.png

Olemme viimeistelemässä versiota ja seuraavaksi aloitamme testausjakson. Version suunniteltu julkaisu on viikolla 19.  Tulemme tiedottamaan tarkemman julkaisupäivän ja versiowebinaarin ajankohdan täällä Communityssa.

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.