Minun alueeni
Apu

Myyntitilaus asiakaskyselyn tuloksia

tekijä Katja Salminen

Avasimme Novan Ideat osion maaliskuussa 2021, johon siirrettiin Visma Novan kehitysehdotusten käsittely. Keväällä myyntitilausten suunnittelun yhteydessä halusimme kuulla teidän mielipiteen ja pyysimme teiltä myyntitilauksiin liittyviä ideoita.

Ideoiden lisäksi järjestimme erillisen kyselyn myyntitilaus sovelluksen käyttöön liittyen. Halusimme tietää miten olette vastaanottaneet esimerkiksi uudessa laskutuksessa tuodun listanäkymän. Kyselyn perusteella listanäkymän hyötyjä ei ole vielä löydetty ja suurin osa käyttäjistä haluaisi myyntitilaus sovelluksen avautuvan edelleen viimeisimpään myyntitilaukseen. 

 

Mitä haluat nähdä.png

Järjestimme ensimmäisen Ideat-osion äänestyksen kesäkuussa ja suosituimmaksi ideaksi äänestyksessä nousi idea jossa toivottiin, että asiakkaalle tallennettu tärkeä tieto näkyisi kun kursori viiden huomiomerkin päälle. Tämä idea tullaan toteuttamaan uuteen myyntitilaus sovellukseen. Alla yhteenvetona viisi suosituinta ideaa. 

 

Äänestys.png

 

Myyntitilausten jälkeen uudistamme ostotilaukset sovelluksen ja sen suunnittelun yhteydessä tulemme järjestämään myös äänestyksen kehitettävistä toiminnoista. Ideoihin on tullut paljon palautteita muihinkin sovelluksiin ja käymme näitä läpi kokonaisuuksina sovellus kerrallaan.

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.