Minun alueeni
Apu

Oletko jo kokeillut uutta Laskutusta?

tekijä Katja Salminen (Päivitetty ‎09-02-2021 11:06 tekijä Katja Salminen VISMA )

Julkaisimme joulukuun versiossa uuden Nova laskutuksen. Tämä oli ensimmäinen osa Novan teknologiauudistusta. Ensimmäisessä vaiheessa julkaistiin Laskutuksen betaversio ja loppukeväästä on tarkoitus julkaista laskutuksen täysversio. 

 

Betaversiossa kaikki laskutuksen toiminnallisuudet eivät ole vielä tuettuina. Mikäli käytössänne on elektroninen arkistointi, kokolajitelmat, rakenteet ja sarjanumerot, ette valitettavasti voi muodostaa laskuja uudella laskutuksella, mutta mikään ei estä teitä avaamasta sitä ja käydä tutustumassa uuteen käyttöliittymään. Betaversiosta puuttuu myös useampia raportteja sekä lomakemäärittelyt, nämä tullaan lisäämään loppukeväästä julkaistavaan versioon. 

 

Uudesta laskutuksesta järjestettiin joulukuussa webinaari, jonka pääset katsomaan täältä. Uutisessa on myös vastaukset webinaarissa esitettyihin kysymyksiin. 

 

Uutta laskutusta pääset kokeilemaan painamalla sovelluksen oikeasta yläkulmasta vaihda uuteen laskutukseen -painiketta. Pääset palaamaan aina vanhaan sovellukseen painamalla samaa painiketta uudessa laskutuksessa. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.