Minun alueeni
Apu

Visma Nova 10.3 version julkaisu on lähellä

tekijä Katja Salminen

Julkaisemme tällä viikolla Novasta uuden 10.3 version. Versiossa on keskitytty teknologiauudistukseen ja laskutussovelluksen viimeistelyyn. Olemme pyrkineet siihen, että uuden version käytölle ei olisi enää esteitä. Olemme lisänneet mm. tuen elektroniselle arkistoinnille, raportteja sekä rakennekäsittelyn. Suosittelemme siirtymään käyttämään uutta versiota, koska siinä on parannettu myös käytettävyyttä. Näytön skaalautuvuus on yksi esimerkki käyttöä helpottavista asioista näin etätyöaikana. Tätä ominaisuutta on pyydetty meiltä paljon asiakaspalautteissa. 

 

Vanhasta laskutuksesta on lopetettu Tulostus - Verkkolasku ikkunan käyttö. Tämä ikkuna on korvattu jo vuonna 2019 Aloita laskutus-ikkunalla. Mikäli ette ole vielä ottaneet tätä uutta ikkunaa käyttöön, tulee se nyt tehdä, jotta pystytte muodostamaan verkkolaskuja. Vanha ikkuna aukeutuu vielä, jotta pääsette tarkastamaan sieltä verkkolaskuasetuksenne, mutta Muodosta-painike ei ole enää aktiivinen.

 

Versiossa on lisätty raportointiin asiakaskortistosta Profiilin tietokenttiä. Jatkossa pystytte hyödyntämään esimerkiksi toimiala kenttää. Lisäksi viikko on laitettu alkamaan maanantaista kun se ennen alkoi sunnuntaista. 

 

Palkanlaskentaan on lisätty tuki polkupyöeräedulle. Lisäksi on tehty Maventan verkkopalkkaan liittyviä tietoturva parannuksia, jotka tulevat Maventalla voimaan 1.7.2021. Mikäli lähetätte palkkaerittelyt verkkopalkan kautta, tulee teidän päivittää Nova 10.3 ennen tätä. 

 

Tiedotamme täällä Communityssa kun versio on julkaistu ja on teidän ladattavissa. Versiosaatteessa on kerrottu tarkemmin version sisällöstä. Sovelluspalveluun versio on tarkoitus päivittää 22.-23.5.2021.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.