Minun alueeni
Apu

Visma Novan uudistettu Myyntitilaus sovellus

tekijä Katja Salminen

Tällä viikolla julkaisemme Visma Novasta 10.4 version, joka sisältää uudistetun myyntitilaus sovelluksen. Nova myyntitilaukset on järjestyksessään toinen uudistettu Nova sovellus laskutuksen jälkeen. Kokemuksen myötä uudistus on nopeutunut ja tämä on mahdollistanut myös uusien toiminnallisuuksien lisäämisen. Lisättävien toiminnallisuuksien löytämisessä hyödynsimme asiakaskyselyn tuloksia sekä Ideat-osion äänestystä.

 

Äänestyksen voittanut idea "Asiakaskohtaiset tärkeät huomiot" on lisätty myyntitilauksen päänäkymään. Asiakaskyselyn kautta tulleessa ideassa ehdotettiin, että asiakaskortistoon tallennettu Tärkeää tieto näkyisi kun kursori viedään huutomerkin päälle. 

 

tärkeää.png

Tämän lisäksi siirtymistä tilauksesta muodostetulle laskulle on helpotettu lisäämällä linkki laskuun tilauksen ja rivin toimitustiedot ikkunoihin. Myös tilausvahvistuksen tulostamista on helpotettu lisäämällä pikavalinta (ctrl+t) kyseiselle toiminnolle. 

 

linkki.png

 

Lisää muita mahtavia uudistuksia on käyty läpi 17.2.2022 pidetyssä webinaarissa. 

 

Versiojulkaisusta tiedotamme täällä Communityssa kun olemme saaneet julkaisun valmiiksi. Versiojulkaisun jälkeen aloitamme seuraavan version työstämisen, jossa keskitymme Novan rajapinnan uudistamiseen ja laskutuksen viimeistelyyn. Laskutukseen tullaan lisäämään esimerkiksi sama rivikäsittely kuin mitä nyt olemme lisänneet myyntitilauksiin. 

 

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.