Minun alueeni
Apu

Visma Payroll ja mobiilipalkkalaskelmat

tekijä Sari Kantokoski

Visma Payrollin palkkalaskelmat voidaan nyt välittää palkansaajille yhdellä kertaa sekä Visma.net Payslip-palveluun (web) että älypuhelinsovellukseen Visma Employee.

Palkansaaja saa oikeudet molempiin palveluihin, mutta voi halutessaan käyttää myös vain jompaa kumpaa.

 

Hyviä syitä valita mobiilipalkkalaskelmat:

  • Ajan- ja kustannustensäästö, palkkalaskelmien toimitus tehostuu, kyselyiden määrä vähenee, tulostus- ja toimituskustannukset pienenevät.
  • Helppous, palkansaajan ei tarvitse etsiä paperitulosteita tai sähköposteja, palkkaerittelyt nähtävissä web-palvelussa ja/tai älypuhelinsovelluksessa.
  • Selkeys, palkkalaskelman perinteisen esitystavan lisäksi älypuhelinsovelluksessa voi myös porautua maksupäiväkohtaisesti maksettavasta summasta ryhmätasolle ja sieltä tarkempiin tietoihin.

Mobiilipalkkalaskelmat aktivoidaan käyttöön Visma Payroll-ohjelmassa, jonka jälkeen palkansaaja aktivoi käyttäjätunnuksensa palveluun. Älypuhelinsovellus on ladattavissa sovelluskaupoista (Android, iOS). Palvelun käyttöönotto-ohjeistus löytyy Communityn Payroll-sivuston Keskustelut-välilehdeltä.

 

Kampanjatarjouksena saat Visma Payroll -mobiilipalkkalaskelmat ilman kk-veloitusta loppuvuoden 2017 ajan, jonka jälkeen laskutus tapahtuu normaalihinnoittelun mukaisesti. Palvelun hinnoittelun peruste on palkkalaskelmien määrä/kk.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.