Minun alueeni
Apu

Automaattinen veloitus

30-11-2022 10:46 (Päivitetty 05-02-2024)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 718 Näytöt

Visma Pay-kauppiastilillä on oletusasetuksena automaattinen veloitus. Tällöin maksutapahtuma veloitetaan heti maksutapahtuman yhteydessä ja tilitetään kauppiaalle seuraavan tilityksen yhteydessä.

 

Vaihtoinen valinta on suorittaa oston yhteydessä katevaraus. Tällöin kortilla tai lasku-/osamaksuvaihtoehdoilla (pois lukien OP Lasku) suoritetut maksut jäävät katevaraustilaan ja kauppias voi veloittaa ne manuaalisesti haluamanaan ajankohtana. Kyseinen ominaisuus on toimiva esimerkiksi tilaustuotteiden kohdalla, jolloin maksun veloitus halutaan suorittaa vasta tuotteen toimituksen yhteydessä. 

 

"Automaattinen veloitus"-asetuksen saa pois päältä kauppiasportaalin "Asetukset"-välilehdeltä. Tällöin kortti-, lasku- tai osamaksutapahtuman yhteydessä suoritetaan vain katevaraus ja maksu tulee veloittaa erikseen joko kauppiasportaalista tai käyttämällä maksurajapintaamme. 

 

Automaattiveloituksen saa kytkettyä pois päältä seuraavasti:

 

1. Kirjaudu kauppiasportaaliin osoitteessa https://www.vismapay.com/ 

 

2. "Asetukset/Settings"-välilehdellä on kohta "Maksun veloittaminen", josta voi poistaa täpän kohdasta "Automaattinen veloitus".

 

Snag_1a670dcf.png

 

Jos aiheesta herää kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse helpdesk@vismapay.com tai puhelimitse 09 3154 2037.

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!