peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Maksutavat Visma Pay kauppiaille

03-06-2021 12:42
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 20 Näytöt

Visma Pay tarjoaa kauppiailleen laaja-alaisesti maksupalveluja yhden sopimuksen kautta ja Visma Pay -palvelun kautta voikin maksaa verkkopankeilla, maksukorteilla, laskulla ja osamaksulla. Maksutavat kattavat yli 99% verkkomaksajista. Lisäämme säännöllisesti kysynnän mukaan uusia maksutapoja valikoimaan. 

 

Verkkokauppa voi rajoittaa ostajille tarjottavia maksutapoja antamalla maksutapahtuman parametrina maksutavat, jotka sallitaan kyseisen maksutavan osalta. Halutessasi asiakaspalvelu voi myös poistaa maksutapoja käytöstänne pysyvästi. 

 

Maksaminen Visma Pay -maksusivua käytettäessä sisältää tavallisesti seuraavat vaiheet:

  • Ostaja lisää ostettavat tuotteet ostoskoriin ja valitsee kassatoiminnon tilauksen vahvistamista ja maksamista varten
  • Ostaja valitsee verkkokaupassa maksutavaksi Visma Pay (korttimaksut, lompakot verkkopankit, laskut ja osamaksut)
  • Ostaja ohjataan Visma Pay -maksusivulle, jossa ostaja valitsee halutun maksutavan
  • Ostaja ohjataan valitun maksutavan sivulle, jossa ostaja vahvistaa maksutapahtuman
  • Ostaja ohjataan Visma Pay -palvelun sivun kautta takaisin verkkokauppaan, jotta tieto hyväksytystä maksutapahtumasta välittyy verkkokauppaan ja Visma Pay -palveluun

Maksamisen upottamista käytettäessä kauppias voi suunnitella maksuprosessin kokonaan itse. Kortilla maksettaessa sivusiirtymät on mahdollista välttää kokonaan ja sovellus on mahdollista suunnitella kokonaan responsiiviseksi. Tarkemman kuvauksen maksutavoista löydät tästä julkaisusta tai tarvittaessa olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen helpdesk@vismapay.com.

 

 

Pankkimaksut

Avaa
Pankkimaksussa maksutapahtuman summa veloitetaan suoraan pankkitililtä. Pankkimaksamisessa asiakkaan on mahdollista valita seuraavista vaihtoehdoista:
Aktia
Danske Bank
Handelsbanken
Nordea
Oma Säästöpankki
Osuuspankki
POP Pankki
S-pankki
Säästöpankki
Ålandsbanken

 

Luottokortit

Avaa
Luottokortilla maksaessa luottokorttiyhtiö toimii maksutapahtumassa asiakkaan rahojen ja verkkokaupan välissä. Tällöin maksutapahtuman summa veloitetaan korttiin liitetyltä luottotililtä pankkitilin sijaan. Luottokorttimaksamiseen voit Visma Pay:n kauppiaana hyödyntää Visaa sekä MasterCardia. 

 

Mobiilimaksutavat

Avaa
Mobiilisovelluksella maksaminen on mahdollista kaikille Visma Pay -kauppiaille, jotka hyväksyvät korttimaksuja. Tilaajasi valitsee maksusivulta esimerkiksi MobilePay-toiminnon ja hyväksyy maksun sovelluksessaan. MobilePay ei ole maksupalvelu – eikä Danske Bank ole maksupalveluntarjoaja – vaan palvelun avulla puhelinnumero yhdistyy tiliin tallennettuun maksukorttiin. Visma Pay veloittaa maksun asiakkaan maksukortilta korttitapahtumana ilman, että asiakkaan tarvitsee syöttää korttitietojaan maksaessaan. Maksut tilitetään kauppiaalle yhdessä muiden korttimaksujen kanssa. MobilePay ja MobilePay Online ovat Danske Bankin omistamia tavaramerkkejä. MobilePay-palvelua voi tarjota vain asiakkaille Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Palvelun avulla saa hyväksyä maksuja vain myynneistä Pohjoismaihin, jotka ovat suoritettu pohjoismaisella valuutalla.

 

Jouston osamaksu ja lasku

Avaa

Jousto on valmiiksi aktivoitu maksutavaksesi, joten sen käyttöönotto ei vaadi toimenpiteitä. Lisäksi toimitusehdot ovat jo kunnossa Jousto-laskun ja osamaksun osalta, mikäli olette kopioineet esimerkkitoimitusehdoista maksamista koskevat kappaleet toimitusehtoihinne. Visma Pay tilittää lasku- ja osamaksutapahtumat kauppiaalle kerran viikossa, riippumatta onko tilaaja maksanut laskua. Jousto-bannerin lisääminen verkkokaupan etusivuilla ohjaa paremmin laskun ja osamaksun valintaan ja suurempiin ostoksiin.

Jousto on kauppiaalle täysin maksuton ja Visma Pay veloittaa maksutapahtumista normaalin hinnastonsa mukaisen maksutapahtumamaksun. Jousto vastaa kauppiaan puolesta luottotappioriskistä. Jouston maksupainike näkyy maksusivulla vain, jos ostoksen summa on Laskulla 20–1000 euroa tai Osamaksulla 30–5000 euroa. Kuluttajan vahva TUPAS –tunnistautuminen on luotu kauppiaiden turvaksi ja karsii petosriskiä.

Tilattu tuote voidaan lähettää haluttuun osoitteeseen myös SmartPostilla, eikä pelkästään Väestörekisterikeskuksen osoitteeseen. Tunnistautumisessa on mahdollisuus myös sähköposti ja salasanan “PIN” yhdistelmään vahvan tunnistautumisen jälkeen. Kuluttajalle lähetetään aina yksilöity kulutusluottosopimus Jouston käytöstä heti verkkokauppatilauksen hyväksymisen jälkeen. Jousto lähettää kuluttajalle laskun kauppiaan puolesta.

Kauppiaalle asiakkaan tekemät palautukset ovat maksuttomia 45 vrk:n ajan, jona aikana Jousto mitätöi palautuksesta kuluttajalle aiheutuneet laskutus- ja korkokulut. Yhteistyösopimus ei sisällä kilpailunkieltorajoituksia. Lisätiedot sekä kaikki materiaalit Joustosta löytyvät sivuilta www.jousto.com kauppiaan materiaalipankista.

 

Enterpay -yrityslasku

Avaa
Visma Payn kauppiaana saat mahdollisuuden tarjota yritysasiakkaillesi Enterpay -yrityslaskua.  Useat yritykset haluavat ostaa laskulla, sillä se vähentää yrityskorttien tarvetta ja samalla helpottaa ostoksien kirjaamista kirjanpitoon. Tarjoamalla laskun maksutapana verkkokaupassa parannat asiakastyytyväisyyttä ja kasvatat myyntiä.

Asiakkaasi tarvitsee ostamiseen matkapuhelimen, Y-tunnuksen sekä henkilökohtaiset pankkitunnukset. Henkilökohtaisen tunnistautumisen avulla Enterpay varmistaa, että henkilöllä on oikeus tehdä ostoksia yrityksen nimissä. Ostaminen ei edellytä yrityksen virallista nimenkirjoitus oikeutta.

Yrityslasku sopii myös taloyhtiöille, valtionyhtiöille ja säätiöille. Lisätietoja palvelusta löydät sivuilta https://www.enterpay.fi/

 

Maksulinkki

Avaa
Maksulinkkipalvelun avulla voidaan muodostaa ja lähettää asiakkaalle maksupyyntöjä ja linkin saatkin käyttöösi Visma Pay kauppiasportaalista. Maksulinkin lähetys tarjoaa asiakkaille useita maksuvaihtoehtoja, kuten pankkinapit, luottokortit, mobiililompakot, yrityslaskun, laskun ja osamaksun. Raportointimme ja kauppiasportaalin tunnusten avulla on maksujen tilaa helppoa seurata.

 

Avustajat