Minun alueeni
Apu

Visma.net ERP siirtynyt onnistuneesti jatkuviin päivityksiin

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎16-12-2020 08:11 ( )

Visma.net ERP päivitysprosessia on kehitetty siten, että voimme julkaista uusia ominaisuuksia sekä korjauksia turvallisesti ja nopeasti vaikka lennosta. Olemme saaneet Visma Cloud Delivery Model (VCDM) hyväksynnän, mikä vaikuttaa merkittävästi päivitysten laatuun.

 

Olemme myös saaneet ISO 27001-sertifikaatin, joka osoittaa, että Visma on ryhtynyt tarvittaviin toimiin arkaluontoisen tiedon suojaamiseksi ja lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi.

 

Viimeisen kuukauden aikana olemme julkaisseet jo seitsemän versiota, joista viimeisin eilen illalla. Julkaisut ajoittuvat ilta-aikaan ja ne ovat jatkossa pieniä. Julkaisemalla useita pieniä versioita laatu paranee, koska voimme keskittää testausresursseja ja eri muutosten yhtenäisvaikutus vähenee.

 

Eilisillan versiossa julkaisimme muun muassa alla olevia uusia ominaisuuksia

  • kun tarjouksen kopioi myyntitilaukseksi ohjelma muistaa jatkossa käyttäjän kopiointiruudulla valitsemat asetukset
  • varoituksia alv-ilmoitusruudulle liittyen brexitiin
  • mahdollisuus lukea projekti ostolaskun tiedoista automaattisesti (projektilaskenta)
  • korjauksia käyttöliittymän kielikäännöksiin

Teemme tärkeimmistä uudistuksista käyttövinkkejä. Linkki versiosaatteisiin löytyy pääsivulta.

 

Screenshot_1.png

2 Kommentit
JohannaR
CONTRIBUTOR ***
tekijä JohannaR

Hieno juttu! Tämä päivittäminen varmasti helpottaa meitä kaikkia.

 

Versiosaatteet on kirjoitettu englanniksi ja selvästi tehty Visman sisäiseen käyttöön (otsikoiden koodit on jotain ohjelmmointiin liittyviä (P2P, O2C ) yms. Aivan kuten tässä kirjeessä on tärkeimmät muutetut asiat kerrottu, niin saisimmeko jatkossakin Versiosaatteesta tärkeimmät muutokset suomen kielellä. Nyt kun suomalaisessa versiossa toimintojen nimetkin on jo ihan jotain muuta, kuin englannin kielisessä versiossa, niin säästettäisiin kaikkien aikaa ja väärinymmärryksiä, jos Vismalta joku tekisi suomenkielisen versiosaatteen.  

Anonymous
Entinen jäsen
tekijä Anonymous (Päivitetty ‎18-12-2020 12:43 ( )

Hei Johanna,

 

Versiosaate on tosiaan tuotekehityksen kirjoittama ja suoraan poimittu tuotekehityksen toiminnanohjausjärjestelmästä. Meillä on yhteinen tuotekehitys kaikille maille (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Hollanti). Tuotekehitys käyttää englantia sisäisenä kielenä. Kielikäännökset ovat luonnolliseti meidän vastuulla.

 

Pyrimme tekemään kaikista uusista ominaisuuksista suomenkielisiä käyttövinkkejä, joihin saamme enemmän ohjeistusta sekä kuvaruutukaappauksia.

 

Otan tästä kopin ja kirjoitan tärkeimmistä päivityksistä uutisen, jossa kerron suomenkielellä uudet ominaisuudet ja parannukset.

 

terveisin,

Heikki Laakkonen

Visma.net ERP tuotepäällikkö

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.