Mina produkter
Hjälp

Försäljningsvärde och sannolikhet i försäljningsprojekt

01-10-2018 13:06
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 915 Visningar

Var du än är i systemet kan du klicka på försäljningsprojektets namn för att öppna försäljningsprojektet och komma åt mer detaljerad information. På försäljningsprojektets flik Försäljning visas all information om försäljningsprojektet.
Försäljningsvärden och sannolikhet.JPG

Här kan du bl.a. lägga till och följa upp aktiviteter, så att du alltid har en logg över vad som är gjort och vad som är kvar att göra.
När du byter försäljningsstatus uppdateras fältet Sannolikhet automatiskt till det procentuella värde som definierats som standard i systeminställningarna under Inställningar/Försäljningsstatus.

Du kan också uppdatera Projektets värde eller Sannolikheten manuellt. Dessa värden används bl.a. för att beräkna det nyckeltal som visas överst i försäljningsöversikten som kallas "Prognos denna månad". Detta nyckeltal visar det vägda värdet av alla öppna affärer som förväntas stängas innevarande månad (=försäljningsvärdet * sannolikheten för de säljprojekt som har ett förväntat orderdatum innevarande månad) plus stängda affärer hittills denna månad.

Medverkande

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här