avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Silje Marie Estil VISMA ‎20-06-2019 13:29 )
  • 6 Svar
  • 0 Liker
  • 777 Visninger

Spørsmål

Kan jeg sende EHF faktura?

Svar

Ja, da må du (byrået) aktivere elektronisk fakturering (AutoInvoice) under Mitt firma og deretter velge automatisk fakturering på kunden. Du kan også velge å benytte AutoInvoice på all fakturering. Da tar AutoInvoice seg av utsendelse iht. hva kunden kan motta (postal, e-post eller elektronisk).

 

Trenger dere hjelp med dette, kan dere kontakte aktivering@visma.com, så hjelper de dere og klientene deres igang helt gratis 🙂

Bidragsytere
Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Hvordan vet jeg at kunden kan ta i mot EHF faktura?

Hei Jorunn Dette sjekker du enkelt ved å google ELMA. Da finner du en oversikt over alle som er registrert i ELMA (ELMA er et register med alle de som blant annet kan ta i mot EHF-fakturaer). https://www.anskaffelser.no/verktoy/veiledere/mottakere-i-elma#argument=undefined&query=&page=1 Men litt av fordelen med å sende det til AutoInvoice er at du slipper å vite hvem som er registrert i ELMA og hvem som ikke er det. Bare send alle fakturaer til AutoInvoice, så vil AutoInvoice automatisk sende EHF til de som kan motta det. De andre vil få fakturaen på epost (hvis du har en epostadresse) eller på papir i posten. AutoInvoice sørger for leveringen.
CONTRIBUTOR *

Tusen takk! Kan jeg sende alle fakturaene fra webfaktura via Visma AutoInvoice? Vi har ikke B2C avtale. Har du en prisliste for dette?

Ja, det kan du, Jorunn. Kontakt ditt regnskapsbyrå for å aktivere "send alt via AutoInvoice", aktivere B2C-avtale og for priser.
CONTRIBUTOR *

Må man ha B2C avtale for å kunne sende alt via AutoInvoice?

Nei, man må ikke det. Hvis du i hovedsak sender til bedrifter (B2B), så er det ingen vits med B2C-avtale.