avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

(updated by Morten A Karlsen VISMA ‎23-08-2019 11:49 )
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1722 Visninger

Har du problemer med å se hele innholdet i enkelte rapporter i Visma Lønn?

Dersom du ikke ser hele innholdet i enkelte rapporter i Visma Lønn kan det skyldes at @WindowsPrinter ikke er satt som standard skriver eller at driveren til din skriver ikke er oppdatert til siste versjon.

Du kan sjekke om @WindowsPrinter er satt som standard skriver ved å gå på "Verktøy / Administratorfunksjoner / Skriver / Skrivere", trykk F12 for å få opp oversikt over skrivere, sett hake for "Standard" på @WindowsPrinter. Klikk deretter på en tom linje for å lagre endringer.

Du kan laste ned og installere skrivedriveren din fra produsentens hjemmeside.

 

Videre brukes fonten "Arial narrow" i alle rapporter. Hvis denne mangler på maskinen kan dette også påvirke utskriftene. Kontroller om du har denne fonten installert. 

Fonten "Arial narrow" er ikke en standard font i windows, men følger med Office. Visma jobber med å gå over til å bruke en font som er standard i windows. 

 

Terminal server med windows 2016

Her har kunder opplevd at liggende rapporter mangler deler på høyre side. Dette har vi erfart at skyldes innstillinger på standardskriveren "Microsoft  Print to PDF". Her står papirstørrelsen til "Letter" og ikke A4. Endres det til riktig papirstørrelse fremkommer rappportene korrekt.

Da dette ikke kan styres via "Gropu Policy" så er det utfordrene  endre denne innstillingen når mange terminalservere. 

Visma support har fått dette tipset:

En mulighet er å endre i registry. Når det er endret på en terminalserver, kopier dette over til de andre serverene. Endringen gjøres på den binær innstillningen på "Microsoft Print to PDF" i både HKEY_CURRENT_USER\Printers\DevModePerUser oo HKEY_CURRENT_USER\Printers\DevModes2 . Se etterfølgende bilde.

RegistryW2016Printer.png