avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Eksport av ansattinformasjon til Visma.net Payroll

12-04-2021 15:07 (Sist oppdatert 13-04-2021)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 426 Visninger

Når du skal gå over fra Visma Lønn til Visma.net Payroll kan du med eksportmuligheten i Visma Lønn få en rask og enkel overgang til Visma.net Payroll.

 

Du får over ansattinformasjon (kun noen faste transaksjoner) ved å gå til "Verktøy /  Eksporter data / Eksport ansatte til Visma.net Payroll".

EksportPayroll.JPG

Valget "Inkluder ansatte med arbeidsstatus ="sluttet", er kun aktuelt hvis du har mange ansatte som har sluttet og ikke fått feriepengene sine. Det vil tidsmessig ofte være bedre å registrere en slik ansatt manuelt i Payroll.

 

Du får da eksportert ut alle ansatte. Denne filen kan du så importere i Visma.net Payroll.

Importen finner du under "Visma.net Employees / Oversikt" og valget "Importer ansatte". 

 

Dersom de ansatte blir importert med "mindre" feil så vil de bli lagret som utkast. Dersom ingen feil blir funnet under importen vil de ansatte bli lagret. Du må uansett gå gjennom de ansatte og kontrollere at opplysningene er korrekte før du oppretter brukerne.

Følgende informasjon blir ikke med i eksportfilen:
- Faste transaksjoner med "Fast tr.type" = 0-manuell + 2-Fagforeningstrekk +7-Lån + 8-Fast oppdrag.
- Permisjon (dersom arbeidsstatusen er satt til permisjon så vil den ansatte bli importert, men permisjonen må registreres i Calendar). Hvis du har noen ansatte med permisjon, må du på denne permisjonen rapportere sluttdato den siste dagen i måneden i for overgang. I Calendar så reg. du permisjonen med start dato dagen etter sluttdato i Visma Lønn.

 

- Ansatte uten fødselsnummer / D-nummer

- Leder på den ansatte


Merk! Kontroller at avlønningstype står korrekt på ansatte som har årslønn men ikke er fastlønnede. De vil bli importert som fastlønnede.

 

Lykke til med ditt nye lønnsprogram.

Selvbetjening
Aktuelt brukertips