Mine områder
Hjelp

Ferieplan

16-04-2013 24:00 (Sist oppdatert 14-04-2021)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 3252 Visninger

Ferieplan

Fra "Utskrifter / Fraværsrapporter" kan du skrive ut rapporten "Ferieplan".

Her kan du skrive ut en oversikt over når de ansatte skal ha ferie. Feriedagene blir markerte med "X" for hel feriedag og "\" for delvis feriedag.

ferieplan.PNG

MERK! Grunnlaget for rapporten blir hentet fra fraværsregistreringen. Det vil si at du først må markere de dagene den ansatte skal ha ferie med feriekode "Ferie" i fraværsregistreringen.

 

De dagene som er fridager og ikke feriedager blir markert med gult i rapporten. Ansatte som du har valgt i utskriftsdialogen blir skrevet ut uansett om de har ferie i perioden eller ikke, men ikke om de har arbeidsstatus "Sluttet" eller det er registrert "Sluttdato" på den ansatte.

 

Utskriftsparameteret

Dato fra - Velger den datoen du ønsker rapporten skrevet ut fra. Rapporten skriver ut 8 uker (56 dager) fra den valgte datoen.

Ansattnr - Velg de ansatte som du vil skrive ut rapporten for. Du kan velge en ansatt eller et utvalg av ansatte. Du kan også søke etter ansatte i feltet. Hvis du skal ha ut alle ansatte trenger du ikke å legge inn noe i feltet "Ansattnr".

Sortering - Her kan du velge sortering for rapporten. Du kan velge mellom:

Ansattnummer
Ansattnavn

 

I feltet "Avdeling", "Prosjekt", "Kampanje", "Ekstra 1", "Ekstra 2" og "Ekstra 3" kan du velge hvilken ansvarsenhet du vil skive ut rapporten for. Du kan velge en ansvarsenhet eller et utvalg av de forskjellige ansvarsenhetene. Ligger det ingenting i feltet - velger Visma Lønn alle. 

Sortering kan du velge om du vil gruppere ferieplanen på ansvarsenhetene. Hvis du velger gruppere på for eksempel "Avdeling" vil du få ut en side pr. avdeling.

 

MERK! 

Husk at Visma tilbyr en skybasert løsning - Visma.net Calendar. Les mer om dette her.

Bidragsytere
Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"