avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Ferieplan

16-04-2013 24:00 (Sist oppdatert 23-07-2020)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1774 Visninger

Oversikt over når de ansatte skal ha ferie ut ifra fraværsregistreringen i Visma Lønn.

Ferieplan

Fra "Utskrifter / Fraværsrapporter" kan du skrive ut rapporten "Ferieplan".

Her kan du skrive ut en oversikt over når de ansatte skal ha ferie. Feriedagene blir markerte med "X" for hel feriedag og "\" for delvis feriedag.

ferieplan.PNG

MERK! Grunnlaget for rapporten blir hentet fra fraværsregistreringen. Det vil si at du først må markere de dagene den ansatte skal ha ferie med feriekode "Ferie" i fraværsregistreringen.

De dagene som er fridager og ikke feriedager blir markert med gult i rapporten. Ansatte som du har valgt i utskriftsdialogen blir skrevet ut uansett om de har ferie i perioden eller ikke, men ikke om de har arbeidsstatus "Sluttet" eller det er registrert "Sluttdato" på den ansatte.

 

Utskriftsparameteret

I feltet "Dato fra" velger du den datoen du ønsker rapporten skrevet ut fra. Rapporten skriver ut 8 uker (56 dager) fra den valgte datoen.

I feltet "Ansattnr" velger du de ansatte som du vil skrive ut rapporten for. Du kan velge en ansatt eller et utvalg av ansatte. Du kan også søke etter ansatte i feltet. Hvis du skal ha ut alle ansatte trenger du ikke å legge inn noe i feltet "Ansattnr".

I feltet "Sortering" kan du velge sortering for rapporten. Du kan velge mellom:

Ansattnummer
Ansattnavn

I feltet "Avdeling", "Prosjekt", "Kampanje", "Ekstra 1", "Ekstra 2" og "Ekstra 3" kan du velge hvilken ansvarsenhet du vil skive ut rapporten for. Du kan velge en ansvarsenhet eller et utvalg av de forskjellige ansvarsenhetene. Ligger det ingenting i feltet - velger Visma Lønn alle. 

Under Sortering kan du velge om du vil gruppere ferieplanen på ansvarsenhetene. Hvis du velger gruppere på for eksempel "Avdeling" vil du få ut en side pr. avdeling.

 

Visma ønsker å gjøre våre kunder som finner denne muligheten interessant, oppmerksom på vår tjeneste Visma.net Absence. Her vil de ansatte kunne registrere sine ferieønsker og leder ha full oversikt over hvem som har søkt ferie og når den er ønsket. 

Aktuelt brukertips