avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Opprette test / demofirma

15-06-2018 13:18
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 1043 Visninger

 Support har fått spørsmål om det er mulig å lage seg demo / test firma. Det er det og gjøres på følgende måte:

1- I oppstartsbildet i Visma Lønn, velg "Nytt firma". Oppgi et ønsket navn. Legg inn nødvendig informasjon, IKKE bruk samme org.nr som i ditt vanlige firma.  Du kan finne et ledig org.nr. ved å gå inn på Brønnøysund (brreg.no), så på "Kunngjøringer/kredittorvarsel", finn et firma hvor det står "Sletting". Hvor mange firmaer du kan opprette styres av ditt firmas lisens. Alle kunder har mulighet til å opprette 2 firmaer. 


2- Opprett det antall ansatte som du ønsker. Fødselsnr. finner du i filen i denne artikkelen.

 

Hvis du skal lage testfirma som også skal brukes til test mot Visma.net. Gjør da følgende i tillegg til ovenstående.

3- Logg inn i Visma.net, Admin, Firmaer, opprett et nytt firma.  Bruk samme org.nr. som i pkt. 1 over. Kryss av for at firmaet er "Testfirma". Dette valget er ikke mulig å endre senere.

 

Alle brukere som kun er knyttet til dette firmaet vil ikke bli belastet i hht gjelde priser. 

 

De "ansatte" må da ha egne e-postadresser. Vi anbefaler at du IKKE bruker din vanlige adresse. Du kan lese mer om hvordan lage e-post alias her.  - https://www.dinside.no/data/du-har-uendelig-mange-gmail-adresser/61264928

Følgende er da mulig. Du oppretter deg en gmail konto. Hvis du da heter "Ole", så forsøker du å opprettet en konto som for eksempel "olevnet" for "Ole Visma net". Så inne på test ansatt nummer en legger du da inn e-postadressen "olevnet+1@gmail.com". Vi anbefaler videre at nummeret du legger inn er overensstemmende med ansattnummer.  Hvis du har flere testfirmaer, så kan du for eksempel bruke adressen "olevnet+1Demo1@gmail.com" og "olevenet+1Demo2@gmail.com".  Hvor "olevnet+1Demo1" er ansatt 1 i testfirma "Demo1" og "olevenet+1Demo2" ansatt 1 i testfirma "Demo2".  

 

 

Selvbetjening
Aktuelt brukertips