Mine områder
Hjelp

Kom i gang med Visma.net Approval

17-07-2019 09:53 (Sist oppdatert 17-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 liker
  • 2092 Visninger

Sette opp en arbeidsflyt

Det aller første du må gjøre før du kan ta i bruk Visma.net Approval, er å sette opp en arbeidsflyt. Den avgjør om og hvordan et innkommende dokument fordeles på godkjennerne i organisasjonen. Her finner du en guide til hvordan du setter opp en arbeidsflyt.

Oppgavehåndtering 

Som godkjenner kan du behandle oppgaver på forskjellige måter i Visma.net Approval. Måten du behandler oppgavene din på, er avhengig av typen oppgave og handlingen du vil gjøre. 

 

Du vil få et varsel pr. e-post når en ny oppgave tildeles deg, eller når du har (snart) forfalte oppgaver som venter på din godkjenning, hvis du velger å motta disse varslene pr. e-post dette i Innstillinger > Varsler.

Du kan utføre følgende handlinger på en oppgave:

  • Godkjenn: Du er enig i innholdet i dokumentet. Dokumentet fortsetter i arbeidsflyten og sendes til den neste godkjenneren. Hvis du er den siste godkjenneren i arbeidsflyten, sendes dokumentet tilbake til den andre tjenesten.

 

  • Avvis: Du er uenig i innholdet i dokumentet. Prosessen stanser umiddelbart, og dokumentet sendes tilbake til den andre tjenesten.

 

  • Rediger: Hvis denne funksjonen er tilgjengelig, kan du redigere grunnleggende informasjon i dokumentet og enten godkjenne eller sende det.

 

  • Videresend: Du overleverer oppgaven til en annen person for avgjørelse.

 

  • Forespørre om revurdering: Du sender oppgaven til en annen person for revurdering eller en oppfatning. Når denne personen har gjennomgått dokumentet, returneres dokumentet til deg for avgjørelse.

Oppgavehåndtering på mobil

Hvis du har installert Visma Mobile Manager-appen på telefonen din, kommer du også til å motta en meddelelse på telefonen. Du kan så godkjenne eller avvise dokumentet direkte på din telefon. Legg merke til at ikke alle funksjoner er tilgjengelige inne fra Visma Mobile Manager.

Bidragsytere
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"