avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Saldo på leverandørreskontro

20-02-2017 21:25 (Sist oppdatert 30-06-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 898 Visninger

Ønsker du på en enkel måte å se utestående saldo på leverandørene dine kan du bruke forespørselen Leverandørsaldo.

 

Gå til Leverandørsaldo (AP401000). 

 

Her vises utestående saldoer på leverandørene dine per nå. For å se saldo tom. en viss periode, legg inn perioden. f.eks 13-2016 i feltet for Periode

 

Som standard ser programmet på perioden bilaget er ført for å bestemme hva som vises. Om du ønsker at datoen til bilaget bestemmer dette fjerner du haken for Per periode. Da vil f.eks et bilag ført med dato 31.12.16 komme med her, selv om det er ført på periode 2-2017.  

 

1.png

 

Merk at kreditsaldo (gjeld) vises med et plussbeløp, mens evt. debetsaldo (penger til gode) vises med minus foran. I eksemplet over har vi 2375 kr til gode på øverste linje. De andre beløpene er gjeld. 

 

Som standard vises en linje per valuta hvis det er saldo i ulike valutaer på samme leverandører. Har du ikke dette kan du fjerne haken på Fordelt per valuta.

 

Som standard ser du bare leverandører som har en har en åpen saldo. Ønsker du å vise alle fjerner du haken for dette. 

 

Som standard vises mange kolonner med ulik info. Vi anbefaler å tilpasse hvilke kolonner som vises basert på dine behov. For å gjøre dette, klikk symbolet ved siden av kolonneoverskriften Leverandør. Du kan også dra kolonnenoverskriftene til høyre og venstre for å endre rekkefølgen. 

 

I eksemplet over ser vi at to leverandører har en åpen saldo av forskuddsbetalinger. Dette er fakturaer eller betalinger av typen Forhåndsbetaling. Fra Testleverandør har du f.eks 3875 kr "til gode". Forhåndsbetalinger totalt viser totalsummen av forhåndsbetalinger. Merkat denne summen ikke er med i summen Totalsaldo, men kommer i tillegg. Når forhåndsbetalingene matches med en faktura vil den derimot trekkes fra Totalsaldo

 

Ønsker du å eksportere listen til Excel klikker du på Excel-ikonet øverst.

 

For å se de ulike transaksjonene på en leverandør kan du klikke på nummeret under kolonnen Leverandør. Da blir du videresendt til forespørselen Leverandørinformasjon på den konkrete leverandøren og samme periode. Her kan du sortere og filtrere ved å klikke på på kolonnene, for å få fram den informasjonen du ønsker. 

Bidragsytere
Aktuelt brukertips