avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Skanningstjenesten og vedlegg

07-11-2018 10:34 (Sist oppdatert 23-07-2019)
  • 0 Svar
  • 0 Liker
  • 582 Visninger

PROBLEMSTILLING:
Hvordan håndterer Autoinvoice to eller flere fakturavedlegg på en og samme mail til skannertjenesten? Har for eksempel en pdf for faktura (med kid, kontonummer og sum skal betales også videre) og en pdf for fakturagrunnlag (spesifikasjon av hva faktura gjelder - for eksempel time lister).

 

LØSNING:

Eksempel med faktura (1) og fakturagrunnlag (2)

Pdf.png

Her ser du hva en må gjøre for at faktura og fakturagrunnlag skal komme til kunde. En må smelte sammen faktura pdf (1) og fakturagrunnlag pdf (2) til en pdf (3).

 

Generelt 

En stykk pdf blir behandlet som en faktura. Videre har du to pdfer for en og samme faktura så må det smeltes sammen til en pdf, for at det skal bli tolket som en faktura. Dersom det for eksempel ligger tre pdfer i en epost til skanningstjenesten så vil dette bli tolket som tre separate fakturaer (det som ikke blir kan tolkes som faktura blir avvist. 

  

Se her for krav vedrørende sending til skanningstjenesten.

 

NB! Det beste er selvfølgelig din leverandør sender elektroniskfaktura rett til Autoinvoice fra sitt økonomisystem. Detaljer vedrørende oppsett av dette finner du her (hva du må gjøre for å kunne motta slike fakturaer osv.)  og fordelene er beskrevet her.

Aktuelt brukertips