avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
(updated by Edvard Berntzen VISMA ‎15-10-2019 14:48 )
Kjersti Skramstad Lauritzsen
  • 2 Svar
  • 0 Liker
  • 587 Visninger

Har du en bruker som slutter og ikke lenger skal ha tilgang til Visma.net ERP? Denne artikkelen forklarer hvordan du fjerner brukeren fra alle firmaer og tjenester under kunden. 

 

1. Gå inn på Admin - Brukere og roller - Brukere 

 

Brukere.net.png

 

 

2. Søk etter og velg brukeren. 

 

3. Klikk Slett bruker (nederst til venstre)

 

slett bruker.png

 

4. Klikk Slett for å bekrefte. 

 

Slette bruker.png

 

 3. Klikk Bekreft for å bekrefte: 

 

Selve brukeren vil ikke slettes, men han/hun vil ikke ha tilgang til noen av firmaet på den aktuelle kunden lenger.    

 

Merk: Brukeren ligger fortsatt igjen Visma.net Financials på de aktuelle firmaene under Brukere (SM201010). Dette gjør at du har historikken på brukeren i systemet. Det er riktignok ingen tilganger som er huket av lenger. 

 

Brukere uten roller.png

 

Kommentarer
CONTRIBUTOR ***

Hvordan fungerer dette i nytt GUI?

Hei Gøran.

 

Beklager sent svar. 

 

Jeg har oppdatert artikkelen nå. 

 


Mvh.
Edvard Berntzen
Visma.net ERP support