Mine områder
Hjelp

Masseoppdatering - Avslutte stillinger

17-10-2023 14:16 (Sist oppdatert 17-10-2023)
  • 0 Svar
  • 4 liker
  • 940 Visninger

Vi har nå kommet med en funksjon der man kan masseoppdatere sluttdato og sluttårsak på ansatte.

 

For å kunne bruke denne masseoppdateringen må du gå inn til den nye versjonen av Employees. Denne versjonen finner du nederst til venstre i Employees der du kan trykke "Åpne ny ansattliste".

MariusFjeldstad_0-1697537361813.png

 

I det nye grensesnittet huker du av for de ansatte du ønsker å avslutte, deretter klikker du "Oppdater utvalg" og "Avslutt stilling".

MariusFjeldstad_1-1697537480580.png

 

Du kan legge inn en sluttdato og sluttårsak og velge "Bruk for alle". Da vil samme verdier legge seg på alle ansatte du valgte tidligere. Det er også mulig å redigere en og en person i dette bildet.
NB: Det er kun ansatte med Arbeidsforholdstype: "Ordinært arbeidsforhold" eller "Maritimt arbeidsforhold" som skal ha sluttårsak.

masseavslutte.png

 

Når du er ferdig med å legge inn sluttdato og årsak klikker du "Se igjennom". Her kan du kan du kontrollere at alt ser riktig ut.
MariusFjeldstad_4-1697537724211.png

 

Når alt ser riktig ut klikker du "Avslutt stilling". Systemet jobber nå med å legge inn disse verdiene på ansatte. Du trenger ikke stå i dette bildet mens oppdateringen pågår og kan gå videre til å gjøre andre oppgaver. Systemet fortsetter jobben i bakgrunn.

MariusFjeldstad_5-1697537788138.png

 

Skulle du oppdage at noe har blitt feil etter du har masseoppdatert, er det fortsatt mulig å gjøre redigering i dette bildet så lenge sluttdatoen er frem i tid. Er sluttdatoen satt tilbake i tid og noe har blitt feil må du endre inne på den ansatte i Employee.

 

Relaterte brukertips

Masseoppdatering / masseendring

Masseoppdatere lønn 

Aktuelt brukertips
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"