Mijn Communities
Help
oldea0
CONTRIBUTOR **

Declaratie reis- en thuiswerkdagen

door oldea0

Wij maken gebruik van het declaratieformulier reis- en thuiswerkdagen. De thuiswerkvergoeding wordt automatisch berekend en van de reisdagen worden de reisbewegingen vastgelegd. Na goedkeuring door de manager worden de gegevens naar Beaufort geëxporteerd en wordt de thuiswerkvergoeding uitbetaald bij het salaris.

Wij zijn benieuwd of er organisaties zijn die dit formulier ook in gebruik hebben zonder goedkeuring van de manager in de workflow.

9 ANTWOORDEN 9
Goedgekeurde oplossing
IngeGrob
VISMA

door IngeGrob

@oldea0 Heb je wat aan het antwoord van @Bas Menken - Gemeente Leiden ? Kunnen we deze als oplossing accepteren of heb je nog zorgen/vragen over direct exporteren van declaraties naar Beaufort/Gemal?

Marlies Bradwolff
CONTRIBUTOR *

door Marlies Bradwolff

Wij hanteren een excel format voor zowel reiskosten als thuiswerkdagen. Deze gaan vanuit de medewerker naar HR en vervolgens naar de salarisadm. Manager zit hier niet tussen. 

Jar1k
CHAMPION *

door Jar1k

Interessante dialoog

door Jeroen Ruijgrok

dank je wel

fijne dag!

Jar1k
CHAMPION *

door Jar1k

jij ook!

Goedgekeurde oplossing
Bas Menken - Gemeente Leiden
CHAMPION ***

door Bas Menken - Gemeente Leiden

Wij gebruiken ook een declaratieformulier waarop zowel thuiswerkdagen als reisdagen moeten worden doorgegeven door de medewerker. Bij ons gaat dit formulier niet voor akkoord langs een manager.

oldea0
CONTRIBUTOR **

Gaat het formulier ook niet langs de Salarisadministratie? En wordt de thuiswerkvergoeding door het invullen van dit declaratieformulier bij het salaris uitbetaald?

gaat ook niet langs de salarisadministratie. De thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding worden door dit formulier bij het salaris uitbetaald. De reisdagen op code P02508 en de thuiswerkdagen op code P09010.

 

Wel wordt er maandelijks een rapport gedraaid op extreme aantallen. Bijvoorbeeld als iemand per abuis bij alle dagen iets heeft ingevuld.