avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in för att följa områden och för att få genvägar i denna meny

Datasäkerhet

Det är snart ett år sedan det omtalade GDPR kom, och mycket har förändrats sedan dess. Även om vi på Visma ständigt arbetar med att göra TransPA säkrare - mot intrång, skada och för den  personliga integriteten - ligger ett stort ansvar hos dig som arbetar i TransPA om just detsamma.

 

Om du är systemansvarig: har du satt behörigheterna för övriga systemanvändare sådana, att ingen har tillgång till mer information än de behöver i sitt arbete?

 

Om du är personal- och löneadministratör: tänk på vilka delar av TransPA som enbart du ser, och välj att skriva dina noteringar om personalen där. Kommentarer går att skriva på fliken Anställningskontrakt, istället för under Allmänt, eller direkt under personen i Löneberäkningen.

 

För samtliga systemanvändare: är ditt lösenord tillräckligt starkt? Lösenordet du fått av din administratör var bara till att börja med. Du kan själv ändra det inloggad på Mytranspa.com, genom att klicka på kugghjulet högst upp till höger, och välja Ändra lösenord.

 

Dessutom - upplever du att du har tillgång till för mycket information om dina kollegor än du egentligen har nytta av? Be din systemansvarig sänka din behörighet. Om alla agerar så, kan vi förhindra att personlig information hamnar i orätta händer, även om dig själv.

 

Visma Connect kommer att göra inloggningen till TransPA mycket säkrare, och gör det också enklare om du redan idag loggar in på andra Vismaprodukter med detta. Endast de som också jobbar i Löneberäkningen måste fortfarande komma ihåg sitt gamla TransPA-lösenord dit, men det är bara så länge som klienten finns kvar.