avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Visma Connect

av JoakimPirholt

Ni har väl inte glömt att ni redan nu kan byta inloggning för Visma TransPA, till en säkrare, tryggare och smidigare, genom Visma Connect? Diskutera med dina kollegor som också är systemanvändare av TransPA och återkom till oss, så ordnar vi övergången.

 

Du har kanske redan idag en inloggning till det, om du loggar in här på Community eller en annan Visma-produkt som använder Connect. I så fall kommer vi bara att koppla ihop TransPA med denna, med samma användarnamn  (e-postadress) och lösenord som innan. 

Har du inte en sådan skapas det samtidigt som vi bjuder in er att börja använda Connect, och du får själv välja lösenord.

 

Förutom möjligheten att återställa sitt lösenord via e-post, ifall man i framtiden skulle glömma det, är fördelen med connect.mytranspa.com att det är här all nyutveckling pågår, som en extra morot att byta. 

Är du intresserad av detta, men inte är systemansvarig för TransPA på ert företag, prata med denna, så kan hon/han höra av sig till oss, och vi kan förklara och berätta och, om ni så önskar, uppgraderar er inloggning till en som uppfyller de höga krav på säkerhet och tillförlitlighet som ställs i dagens samhälle.

 

2 SVAR 2
Caarina
CONTRIBUTOR ***

av Caarina

Hej!

Tack för påminnelsen. När är sista datum för att ändra detta? 

Mvh Caarina

av JoakimPirholt (Uppdaterad ‎15-04-2019 08:10 av JoakimPirholt VISMA )

Vi har inte satt något datum. Vår ambition var att alla skulle ha bytt innan sommaren, men lite barnsjukdomar gjorde det fördröjt, så nu är en annan tidsplan satt. Men vi vet till exempel att den nya löneberäkningen enbart kommer släppas på connect.mytranspa.com, så för de som vill vara med och betatesta är en förutsättning att man byter till Visma Connect-inloggning,