Mine produkter
Hjælp
Else Poulsen
CONTRIBUTOR *

Forkert afregning til Feriekonto

af Else Poulsen

Hej!

Er der andre, der modtager faktura fra Feriekonto med tilskrevne renter, fordi systemet ikke afregner det korrekte beløb i forhold til hvad der er indberettet af feriepenge?

Jeg har udfordringer for både januar og februar og oprettet en sag hos Visma d. 1.2. men stadig ikke fået løst det. Jeg kan ikke få et udtræk til brug for afstemning af afregningen, så jeg er ikke engang klar over, hvem der falder ud i afregningen. Jeg bliver foreslået listen Ny Overførselsliste, men den er også med fejl. Den viser hvad der vitterlig er afregnet, men dette stemmer jo ikke overens med det indberettede - så dén kan jeg heller ikke bruge. Fejlen vedrører både timelønnede og månedslønnede.

mvh Else P

5SVAR5
Else Poulsen
CONTRIBUTOR *

af Else Poulsen

okay, men fejlen med retner fra Feriekonto opstår jo fordi - "Jeg har udfordringer for både januar og februar og oprettet en sag hos Visma d. 1.2. men stadig ikke fået løst det. Jeg kan ikke få et udtræk til brug for afstemning af afregningen, så jeg er ikke engang klar over, hvem der falder ud i afregningen. Jeg bliver foreslået listen Ny Overførselsliste, men den er også med fejl. Den viser hvad der vitterlig er afregnet, men dette stemmer jo ikke overens med det indberettede - så dén kan jeg heller ikke bruge. Fejlen vedrører både timelønnede og månedslønnede." 

Fordi systemet ikke afregner det samme beløb, som der bliver indberettet i lønkørslen....og vi derfor skylder Feriekonto penge. Har du også et godt svar på det?

mvh ElseP

af Thor Lundehoj

Hej @Else Poulsen,

 

Dette virker til at være en lidt mere kompliceret sag end som så, og jeg vil derfor bede dig oprette en sag, som kan gå direkte til vores konsulenter.

Dette kan du gøre her: Skriv til os i Visma Løn

 

Du ønskes en rigtig god dag og weekend,

 

 


Med venlig hilsen,
Thor Lundehøj
Community Manager
Var mit svar nyttigt? Så må du meget gerne give det et "like".
Besvarede mit svar dit spørgsmål? Så må du meget gerne acceptere det som "løsning".
Det vil være med til at hjælpe andre i Communitiet Blinkende humørikon

Else Poulsen
CONTRIBUTOR *

af Else Poulsen

Hej Thor

Det gjorde jeg allerede d. 1.2. og sagen er ikke løst endnu.

Så jeg forsøger blot at finde ud af, om andre har samme udfordringer - at der indberettes ét beløb til Feriekonto og der så afregnes ét andet beløb. Og hvordan de evt. løser det. 

mvh Else P

Tra
CONTRIBUTOR *

af Tra

Jeg kontaktede feriekonto og spurgte hvorfor der bliver til skrevet renter: Det er på grund af efterreguleringer - hvis du laver en regulering, som påvirker afregningen af feriepenge - skal du betale renter af de feriepenge som skulle være indberettet i sidste måned

mvh Torben

Helle Valso
VISMA

af Helle Valso

Husk når det er efterregulering på evt. fratrådte medarbejdere at i Ansættelsesforhold i højremenuen på den pågældende medarbejder skal du oprettet i Felter eIndkomst kode 68-1 Lov forsinket efterregulering, så vil de ikke modtage renter.

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.