Mijn Communities
Help
EMR4
CONTRIBUTOR **

betalingstermijn 45 dagen

door EMR4

kan de betalingstermijn 45 dagen toegevoegd worden aan het keuzemenu of kan ik dat zelf ergens toevoegen? nu kan ik alleen 30 of 60 kiezen.

10 ANTWOORDEN 10

door Jim Zwetsloot
jsormani
CONTRIBUTOR **

door jsormani

Ik had zelf vroeger in mamut altijd custom betalingsvoorwaarden ( vooruitbetaling en internationaal prepayment). Ik mis in eaccounting nu de optie dat ik zelf dit soort betalingsvoorwaarden op een proforma factuur ( die er ook niet is in eA) te kunnen zetten. geen enkele van mijn klanten betaalt op rekening , allen betalen vooruit. Kan dit toegevoegd worden?

Dudu Kilic
VISMA

door Dudu Kilic

Beste @jsormani en @AZZ administraties - Marsha 

 

Ik heb jullie verzoek om "zelf betalingscondities in te stellen" doorgegeven aan onze ontwikkelingsafdeling. Op dit moment kan ik nog niets zeggen over wanneer en hoe dit zal worden geïmplementeerd. Onze ontwikkelingsafdeling analyseert het aantal verzoeken voor deze functie in Nederland.


Met vriendelijke groet,


Dudu Kilic/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!
jsormani
CONTRIBUTOR **

door jsormani

Het standaard antwoord van een software leverancier .Als ik zie dat het een jaar geduurd heeft totdat de oorspronkelijke vraag naar 45 dagen is toegevoegd heb ik weinig hoop. Ik neem aan dat degene die ervoor gevraagd heeft inmiddels overgestapt is naar een ander pakket. Ik ben nu twee dagen officieel eaccounting klant, na bijna 20 jaar Mamut, maar ik mis zoveel basale functionaliteit die je als vanzelfsprekend acht. Je kunt de betalingstermijn niet eens weglaten op de factuur en bv zelf op je pdf achtergrond zetten bv.  De meertaligheid is ook maar heel beperkt  ( alleen Engels) terwijl je in mamut alle mogelijke talen kon gebruiken. Layout aanpassen van een factuur is ook maar heel rudimentair mogelijk, enz enz. 

Ik heb juist klanten die vragen om 3 en om 5 dagen. Ook al eens aangegeven via de support portal. Jammer dat dat niet ook gelijk is meegenomen.

Jan Veldhuizen
CONTRIBUTOR ***

door Jan Veldhuizen

Beste Remko,

 

Ik reageer ook even op deze topic en het zou zeer wenselijk zijn indien wij als gebruikers binnenkort 45 dagen betalingstermijn tot onze beschikking krijgen. Wij hebben klanten die zelfs de orderbevestiging niet accepteren indien er geen 45 dagen betalingstermijn wordt vermeld dus dit heeft nu echt prioriteit. Het lijkt mij ook niet zo heel spannend voor de ontwikkelingsafdeling? Als oud Mamut gebruiker kon ik elke betalingstermijn aanmaken welke ik nodig had. 

RemcoB
CONTRIBUTOR *

door RemcoB

Beste Remko, 

Is het al mogelijk om gebruik te maken van de 45 dagen betalingstermijn? Zodra ik in Brincr 45 dagen ingeef, dan krijg ik een foutmelding wanneer ik facturen exporteer naar E-Accounting omdat E-A niet overweg kan me 45. mvgr, Remco

Angele
CONTRIBUTOR **

door Angele

Goedemorgen, is er al een aanpassing gedaan voor deze aanvraag? Is voor mij ook erg handig. Begrijp niet dat er uberhaupt niet gereageerd word!!

 

 

RemcoB
CONTRIBUTOR *

door RemcoB

Beste, 

Is het al mogelijk om gebruik te maken van de 45 dagen betalingstermijn?

 

door Remko Gerritsen

Uw verzoek is reeds als "wens" geregistreerd voor onze ontwikkelingsafdeling.

We zullen uw verzoek hier aan koppelen.

 

Helaas is het niet mogelijk om zelf betalingstermijnen toe te voegen.

 

Met vriendelijke groet,

Remko/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren" als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!