Visma.net Time & Absence
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Time & Absence

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Time & Absence - innenfor alt fra timeføring, til fraværsregistrering, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Vi har ansatte som enkeltdager jobber mer enn 16 timer. Vi har derfor behov for at begrensninger på 16 timer oppheves. Det finnes 24 timer i døgnet, og det må det være mulig å utnytte.
Selv om passordet ditt er på avveie er ikke brukerkontoen din det. Hvis du har aktivert totrinnskontroll, da.
Når det skal registreres overtid, vil den da automatisk legges på fanen overtid, slik at det er enklere å se hva man kan ta ut i overtid senere.
Hei,Når det kommer på plass bedre regler i Time for timeføring, så hadde det vært fint om man også kunne valgt at det for det enekelte selskapet, skulle varsles dersom den ansatte registrete færre timer enn vedkommende hadde i sin arbeidsplan per dag.Det vil si at man feks alltid må før 7,5 t. Jobber man 4 timer og tar 3,5 timer ferie får man et varsel om man glemmer å registrere ferien.Mulig dette allerede ligger i planen, men hvis ikke håper vi det kan vurderes implementert.
Start-kit for deg som er bruker av Visma.net Time og Absence I denne artikkelen vil du finne alle brukertipsene som vil være aktuelle for deg som bruker av Visma.net Time og Absence. Vi anbefaler derfor at du lagrer denne siden som en favoritt i nettleseren din, slik at du enkelt kan finne tilbake. Ny bruker i Visma.net:Du fått tilsendt en mail med beskjed om at brukeren din må aktiveres. Mailen har tittelen Velkommen til Visma.net. Se hvordan du kommer i gang her. Eksisterende bruker i Visma.net: Dersom du allerede har en bruker i Visma.net Time og Absence, f.eks. på et annet selskap eller lignende, vil du få en mail med beskjed om at rollene dine er endret. Mailen har tittelen Dine Visma.net-roller har blitt endret. Se hvordan du kommer i gang her. Logge inn i Visma.net Endre passord Jeg har glemt passordet mitt, hva gjør jeg? Hvordan registrere timer? Hvordan registrere fravær? Hvordan registrerer jeg sykemelding? Hvorfor kan jeg ikke registrere "sykt barn"? Hva betyr strekene i timelisten min? Hvordan kan jeg enkelt registrere samme antall timer over flere dager? Hvordan registrere fleksitid? Hvordan registrere uttak av fleksitid? Hvordan registrere oppspart overtid? Hvordan registrere uttak av oppspart overtid? Hvordan registrere utbetaling av oppspart overtid? Hva er oppspart overtid? Hva er forskjellen på Oppstart overtid og Fleksitid? Hvordan sende timelisten min til godkjenning? Hvordan kan jeg korrigere/endre registrerte timer / fravær? Hvordan kan jeg oppheve bekreftelsen av timelisten min? Hvordan kan jeg se hvor mange feriedager jeg har igjen? Hva er "saldoer"?
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (290)