Visma.net Time & Absence
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Time & Absence

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Time & Absence - innenfor alt fra timeføring, til fraværsregistrering, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Det bør være mulig å lage bedre skjermrapport i Calendar.Det er stort behov for dette, spesielt på fleksitid, siden det ikke kan tas fra Visma lønn eller H&L.Under lister jeg opp en del ønsker, som bør være mulig for alle typer koder enten det er fravær eller timer:1. Få summert de kodene du velger å se på rapporten, med sum pr ansatt, evt. sum pr kode pr. ansatt2.Velge hvilke ansatte som skal være med på rapporten3. Kunne velge sortering på ansatt navn eller id3. Velge å ikke vise summen planlagte timer.4. For å få korrekt rapport over fleksisaldo, må det også være mulig å ta med endring i timesaldo.5. Eksport til fil/excel
Vi tilbyr nå teknisk hjelp og brukerveiledning inkludert i ditt abonnement. Kontakt oss på skysupport@visma.com eller chat med oss på denne siden!
ifm registrering av timer vises det: kampanje, ekstra 1, ekstra 2, ekstra 3, avdeling, prosjektØnskelig å ikke vise dersom ikke i bruk.
Digitalisering av fem områder vilforenkle arbeidsdagen din og gi deg full kontroll på ditt ansattforhold.
Hei!Ønsker en artikkel under emnet oppstart som omhandler korrekt oppsett av ferie ved alternative oppstartstidspunkter (1.1 eller midt i året). Har opplevd at man måtte korrigere feriedager året før oppstartsår for at feriedager tilgode skal være korrekt, videre at man ved å korrigere denne saldo på inneværende år kan få retroaktive transaksjoner (noe som kanskje ikke var hensikten med endringen av saldo for feriedager).
Relevante linker
Åpne dagens luke