Visma.net Time & Absence
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Time & Absence

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Time & Absence - innenfor alt fra timeføring, til fraværsregistrering, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Det er ikke mulig å legge inn spesielle betingelser som gjelder egenmelding på kodene i Calendar.Man kan kun velge ordinær eller IA.Har et selskap som har valgt gi ansatte totalt 12 egenmeldingsdager i løpet av året, men uten begrensning for hvor mange de benytter seg av om gangen.Det hadde vært fint om denne kunne tilpasses noe mer.
Her kan du lese om hvordan ansatte (og andre tilknyttet virksomheten) kan "bekrefte" sin timeliste. Bekreftelse er nødvendig for at leder skal kunne behandle (godkjenne) den.
Flere kunder opplever dessverre å få feilmelding ved registrering av timer eller fravær i Visma.net Calendar (Time & Absence), samt i app'en Employee.
Dette er en endring kun administratorer vil merke.Etter oppdatering tidlig i sommer ble brukere i Visma.net tatt bort i fra Settings fanen og er nå kun tilgjengelig under Admin fanen.
I Visma.net Calendar er det ønskelig at rapporten som heter "Arbeidede timer" faktisk viser arbeidede timer. Pt. så tas ikke flexitid med. Arbeider man 9 timer én dag, og fører dette på 7,5 timer "Timelønn" og 1,5 timer på "Flexitid +" så viser rapporten kun 7,5 timer som arbeidet tid.Ideen bak meldingen her, bør da være å enten døpe om rapportnavnet til "Timelønn" eller endre rapportens innhold til å vise antall arbeidede timer.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (222)