Mijn Communities
Help
J Hoogeslag
CONTRIBUTOR ***

Bij WF actietype 'Actie persoonsgegevens' direct het juiste looncomponent tonen

door J Hoogeslag
Status: Realisatie waarschijnlijk

Via WF plus hebben wij een procedure opgesteld zodat de medewerker zich via een tegel kan aanmelden voor de personeelsvereniging. Zodra de medewerker de workflow heeft gestart, gaat er een taak naar de salarisadministratie.
Deze taak heeft als actietype 'Actie persoonsgegevens'. Via een actie bij persoonsgegevens/onderhoud/soorten aanstellingen & acties komt de salarisadministratie meteen uit in salaris overig/vaste salariscomponenten.
Door het opvoeren van het juiste componentnummer, kunnen zij direct de inhouding van de personeelsvereniging verwerken.

 

Onze wens is dat de salarisadministratie niet zelf het juiste componentnummer hoeft op te voeren maar dat deze ook al staat ingevuld.

2 Opmerkingen
Nbastiaanse
CHAMPION *
door Nbastiaanse

Goed idee en kunnen wij ons ook helemaal in vinden. Wij zetten het nu altijd in de taak ter info maar zou efficiënter en minder foutgevoelig zijn als we dit aan de voorkant kunnen inrichten. 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer VHNLA-3265. Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ