Mijn Communities
Help

CATS-schalen in mutatieformulier opnemen

door M Smit-Kooima
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Sinds release 1.131 is het mogelijk de sectie 'Periode salaris' op te nemen in een mutatieformulier voor 'Algemene schalen' en 'Geen schalen'. Kunnen CATS-schalen hieraan toegevoegd worden? 

 

CATS-schalen worden gebruikt door een groot aantal klanten, waaronder woningcorporaties. Om de mutatieformulieren te kunnen gebruiken, is het nodig dat de CATS-schalen beschikbaar zijn op een mutatieformulier.

4 Opmerkingen
lauraholm
VISMA
door lauraholm
Status changed to: Status: Afgewezen

Hartelijk dank voor je wens.
Gezien het aantal stemmen in combinatie met de strategie en de bijbehorende roadmap, zal deze wens helaas niet ingepland worden.

door M Smit-Kooima

Dat is jammer want ik denk dat de wens meer stemmen krijgt als de community straks langer bestaat en meer klanten aanwezig zijn op de community.  Zou de wens heropend kunnen worden? Ontwikkeling heeft gevraagd de mutatieformulieren breder te communiceren en klanten te enthousiasmeren (niet alleen onderwijs). Dan zouden we dit ook moeten 'service-en'. Kan er een heroverweging plaatsvinden? 

AgnesD
CONTRIBUTOR ***
door AgnesD

Ik denk persoonlijk dat het bij elkaar hoort: alles wat met de salarissen te maken heeft, zou op een mutatieformulier opgenomen moeten kunnen worden. En zeker salarisschalen! Heel veel sectoren werken met salarisschalen dus het zou niet moeten uitmaken wat voor schaal het is (CATS of andere). 

lauraholm
VISMA
door lauraholm
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Wat fijn om te zien dat er zo ontzettend wordt meegedacht, met een mooie onderbouwing!  We hebben echter nu een roadmap voor het komende jaar tot anderhalf jaar vastgesteld, waarbij we helaas geen kans zien dit onderdeel daarvan te laten zijn. Dit hoeft helemaal niets te zeggen over de validiteit van de wens. We willen niemand onnodig lang laten wachten, daarom proberen we juist zo transparant mogelijk in onze keuzes te zijn, wat er soms toe leidt dat we moeten laten weten dat het onwaarschijnlijk is dat een wens gerealiseerd wordt.

 

Dit staat niet in de weg dat we natuurlijk graag, zoals je ook terecht opperde, de wens nog open laten om te kijken of er meer behoefte aan bestaat en de wens aan populariteit kan inwinnen. Omwille hiervan hebben we de status aangepast naar realisatie onwaarschijnlijk, maar mag er zeker nog kudos aan toegekend gaan worden!