Mijn Communities
Help
MariannedeWolff
CONTRIBUTOR ***

Gesprekscyclus: bij niet tussentijds opslaan van document terugval naar openstaande taak in plaats van gegevens kwijt

door MariannedeWolff
Status: Gerealiseerd

Leidinggevende vult bijvoorbeeld een beoordelingsformulier in, wordt even afgeleid en verbinding is verbroken en gegevens zijn weg. Dit leidt tot veel frustratie en minder draagvlak bij het gebruik van Visma. Het ligt niet aan ons netwerk of de verbinding. De huidige oplossing van Visma is om na ieder veld op toepassen te klikken maar in de praktijk werkt dit niet. Een telefoontje tussendoor en weg zijn gegevens. Een mogelijke oplossing kan zijn dat wanneer even niet gewerkt wordt in het document dat het document als taak terugvalt in de takenlijst. Gegevens zijn dan niet kwijt en formulier is weer oproepbaar. Het mooiste zou echter zijn een automatische opslag en ongedaan maken.

Bij het invoeren van een nieuwe medewerker bij persoonsgegevens gebeurt dit ook. Waarom niet bij de gesprekscyclus? Advies van de servicedesk van Visma om dit als nieuw idee aan te melden.

6 Opmerkingen
Lieke Sterk Huis
ACTIVE CONTRIBUTOR *
door Lieke Sterk Huis

Wij hebben dit in het verleden ook vaak meegemaakt en heeft tot enorme frustraties geleid bij leidinggevenden. Binnen Performance Management heb ik nu ingericht dat er na 1 minuut niets doen de gegevens automatisch worden opgeslagen en dus bij inactiviteit wordt een leidinggevende niet zomaar uit het systeem/netwerk gegooid. 

door Roland van Oel

Bedankt voor je reactie @Lieke Sterk Huis. Als dit antwoord voor jou de oplossing is @MariannedeWolff zou je die dan als oplossing willen bevestigen? Dat is voor andere gebruikers namelijk ook relevant om te weten.

MariannedeWolff
CONTRIBUTOR ***
door MariannedeWolff

@Roland van Oel  Wij hebben de basic versie (en geen performance management). Ik zie geen mogelijkheid in Visma om dit te kunnen inrichten.

MikeChin
VISMA
door MikeChin

In hotfix 1.133.18 is de session timeout tijd verlengd naar 2 uur.

Dit zou voor het merendeel van de klachten/incidenten voldoende moeten zijn.

Wij horen graag jullie feedback hierover.

groet

Mike

door Floor Doornebosch
Status changed to: Status: Intake

In release 1.134 zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd om te voorkomen dat de ingevoerde gegevens binnen de module Gesprekscyclus 'verdwijnen' bij een periode van afwezigheid of als de verbinding verbroken wordt. 

 

Er wordt op dit moment geen taak aangemaakt om de invoer weer verder op te pakken zoals je voorstelt. Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen deze wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

 

 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Gerealiseerd

zoals onderstaande aangegeven blijven we de gesprekcyclus volgen. De afgelopen periode zijn er diverse verbeteringen gedaan aan deze sectie. Voor de komende tijd staan deze sectie niet hoog op de prio lijst om op te pakken wellicht over een langere tijd. Voor nu gaan we dit request afsluiten